Skip to content

Nutid

Spångsjö Färg AB

Här är vi – Spångsjö Färg AB – din lokala färghandlare. Vi är en fackhandel med lång erfarenhet i branschen, utan anknytning till någon kedja. Hos oss får du personligt engagemang och service. Både privatpersoner och företag är våra kunder. Vi kan också förmedla kontakt till duktiga hantverkare. Du hittar oss i Falköping och i Tidaholm.

Vi finns i Falköping och Tidaholm

Butiken i Falköping finns sedan 1985 på Österängsgatan 1. I april år 2011 utökades verksamheten med en butik på Järnvägsgatan 5 i Tidaholm. Genom åren har det skett stora förändringar i våra lokaler och i vår verksamhet händer det ständigt något nytt. Vårt sortiment har utökats sedan starten och idag är Färg, Tapet, Golv & Kakel de fyra benen i vår verksamheten. Kakel är den senaste nyheten!

Ägare

Christian Spångsjö, som är 3:e generationen i familjen Spångsjö, driver sedan 1 feb 2019 företaget tillsammans med Per Rydberg. Per är en tidigare anställd med stor kunskap och lång erfarenhet i branschen.

Service och kompentens

Vår duktiga personal ger dig tips och råd för att du ska få det bästa resultatet. Har du inte möjligheten att komma in i butiken, tveka inte att ringa oss om du har några frågor. Vi hälsar dig välkommen till oss, såväl i butiken som via telefon!