Golv

Golv


Golv i fokus!


Golvet har fått ett nytt fokus och har stor del i ett snyggt slutresultat när ett rum ska få ny kostym.


Välj smidigt ut ett nytt golv i samband med att du väljer nya tapeter eller ny kulör till väggarna! För att göra valet enkelt, har vi valt ut ett par av de bästa och snyggaste golven som är lätta att lägga och som är slitstarka.


Välkommen in och titta på våra prover, låna hem för att i lugn och ro kunna välja ut favoritgolvet. Snabb leverans vid beställning. Vi kan förmedla kontakt med golvläggare om så önskas.

Leverantörer Golv

BerryAlloc


BerryAlloc är ett nytt varumärke inom golv och vägg som ersätter de tidigare varumärkena Berry Floor och Alloc.


BerryAlloc är en ledande skapare inom interiördesign och heminredning, och det både i bostäder och inom kommersiella projekt. Vi på BerryAlloc delar alla samma passion för kvalitet, innovation och service. Alla strävar mot samma mål, att förbättra livskvaliteten i en grönare och mer hållbar värld.


www.berryalloc.com

Golvabia


Golvabia är ett modernt familjeföretag inom golvbranschen. Kakel & klinker, textila golv, korkgolv samt trägolv i modern skandinavisk design och svensk kvalitet är våra kännetecken. Vår fabrik där vi tillverkar våra trägolv och vårt stora distributionslager för övriga golvmaterial hittar du i Småländska Anderstorp och vi har golvmaterial för såväl hem som offentlig miljö.


Golvabia är ett av Sveriges ledande företag inom golvbranschen,  med erfarenhet av golv sedan 1949 och med hjälp av våra ca 500 återförsäljare hittar du alltid oss i närheten. 


Med rötterna i skogrika Småland ligger det oss lika varmt om hjärtat att värna om naturen, som att leva efter högt ställda kvalitetskrav. Därför är vi certifierade enligt både ISO 9000 och ISO 14000.


www.golvabia.se

Pergo


Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet. Idag är varumärket synonymt med vackra, praktiska golv – en tradition med rötterna i ”Laminatets historia”. Det började som en idé om vackra golv med kapacitet att stå emot vardagens utmaningar och se snygga ut även efter många års användning. För att underlätta ytterligare gjorde vi dem extremt enkla att lägga och underhålla.


Idag är dessa idéer själva grunden i allt vi gör, från nya laminatprodukter till vinylgolv och naturliga trägolv. Golv för din vardag.


www.pergo.se

Tarkett


Idag är Tarkett ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi har en stark lokal förankring i Sverige och i Norden,  tack vare våra fabriker i södra Sverige men också med en väl utbyggd sälj- och marknadsorganisation samt kundtjänst i de nordiska länderna.


Tarkett tillverkar och säljer golv- och väggprodukter för hemmiljö och hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. Produktsortimentet är mycket brett och inkluderar trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, textilgolv, sportgolv, vinylgolv och väggmattor för våtrum – alla i en mängd olika utföranden och med kompletterande tillbehör.


www.tarkett.se