Aktuellt

2023-04-05

New Heritage


En inbjudande, kreativ kollektion med något för alla personligheter och stilar. Klassiker från tapetarkiven, men också nyskapade mönster som föder ny tradition. Här ryms allt från rustika färger till behagligt dämpade nyanser och färgsprakande paletter. Personligt och ibland eklektiskt, alltid med bas i det trivsamma, trygga.


Boråstapeter


2023-03-23

Serengeti


Kollektionen Serengeti bjuder på en konstnärlig och unik tolkning av den afrikanska naturen, gömt i det gröna. Bland överdimensionerade blad finner du de mest exotiska av växtmotiv. Storskaligt och iögonfallande tack vare dess guldiga skimmer undrar vi vad mer som gömmer sig bland snåren.
Päls från zebra eller gasell för en äkta känsla av den afrikanska savannen. Ta dig en närmre titt på exklusiva läder i naturliga och avslappnade färger. Finkorniga hudar som påminner oss om elefantens delikata hud skapar lik väl krokodillädrets perfekta imitation ett fantastiskt mönster på väggen.


Midbec


2023-03-23

Färgring

I kollektionen Fägring har Lina Schnaufer jobbat med livet och livscykeln som inspiration. Fägring är en kollektion om livet i all sin prakt och förgänglighet; om med- och motgång, gro och att mogna. Människan som frö och som frukten på äppelträdet som håller sig kvar genom den sista höststormen. Kollektionen Fägring bär en poetisk tolkning av livet med blommor och växtlighet som språk och förmedlare.


Midbec


2023-3-21

British Herritage 3

En ny superfin kollektion som hyllar underbara mönster från William Morris.

Låt er inspireras av gamla fina mönster i en lite ny tappning från Arts & Crafts eran.

Kommer till butik i Mars!


Carrma


2023-2-22

Woodland

Woodland är en harmonisk tapetkollektion med härlig hantverkskänsla och ett naturligt lugn – för rofyllda, välkomnande rum att längta hem till efter en ruskig höstpromenad eller ett friskt vinterbad.

Inspirationen är hämtad från naturens rena, opolerade skönhet och rustika formspråk: karga fjäll, ljusa tallskogar och mjuka myrar höljda i porsens magiska doft. Färgskalan är lånad av naturen och årstidernas skiftningar, från ljus, spirande vår till den mörka midvinterns dämpade palett.


Boråstapeter


2023-2-20

Twenties

Nyhet från Casadeco.


Casadeco
2023-2-20

Once upon a time

Nyhet från Casadeco.


Casadeco
2023-2-20

Gaze

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-20

Uni Jute

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-9

Elements

Kollektionen präglas av designern Björn Nilssons unika hyllning till naturligt trä. Han ger liv till detta ädla och autentiska material, som länge varit en kär vän till våra svenska hem. I kollektionen hittar du mönster med geometriska inslag i ett vidsträckt utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen.


MIdbec
2023-1-20

Shades

Shades är en kollektion med en komplett färgpalett.

Melerade tapeter med en arbetad och gedigen botten vilket ger den en livfull och vackeryta.

varför måla när man kan sätta tapet?

2022-11-10

Inspire 

Skapa en diskret exotisk miljö hemma med denna pärla från kollektionen Inspire. Dess gröna botten skapar djup och det svartvita mönstret ger ett levande uttryck till dina väggar. Bland bladen gömmer sig kolibrie tillsammans med fjärilar.

Midbec


2022-11-10

Fågelsång 

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former,blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Midbec


2022-10-24

Blooming Garden 

En kollektion med klassiska mönster i sobra färger.

Blommor, blad, rutigt, böljande kullar, Toile de jouy mm..

Carma.


2022-10-24

British Heritage 2

Uppföljare till succén British Heritage är här.

Fler underbara Morris mönster i nya färgkombinationer.

Carma.


2022-10-13

Rebel Walls Favorites

En typisk svensk skog, men med ett nästan sagolikt utseende. Charmiga ugglor är bedrägligt lugna och vakar alltid över ormbunkar, barr, trollsländor, svampar och mossa. Swedish Forest, Mini Blue i blå nyanser är ett mönster där det alltid finns något nytt att upptäcka. Mönstret är en nedskalad version av tapetmönstret Swedish Forest.

Rebel Walls


2022-05-24

Essentiel

Tänk om vi lägger till lite liv tillbaka till det väsentliga? Vår ESSENTIAL-kollektion är inspirerad av den skandinaviska rörelsen, dess naturlighet och dess enkelhet. Här har vi hittat den perfekta balansen utan att gå överbord: det finns vegetabiliskt, blommigt, slätter och framför allt mycket glädje.

Caselio

2022-05-24

Linen edition

Linne, linne och mer linne på våra tapeter! Efter de (galna) framgångarna med tidigare utgåvor har vi skapat en ny exklusiv LINEN-kollektion kring detta överdrag med den vackraste effekten. Förutom en rad linnevävar, bjuder ett nytt mer upphöjt linne in sig i din dekoration. Alla tapeter i LINEN-kollektionen är vinyl på non-woven för enkel montering i husets alla rum (sovrum, matsal, vardagsrum, kontor, kök, badrum, etc.).

Caselio

2022-05-24

Gardens

Välkommen till en sensationell trädgård i fransk stil. Gå med oss ​​runt en park full av förtrollande blommor: under den vackra pergolan av "Clématites" för att beundra en riklig bädd av "Dahlior", betrakta på långt håll en äng av vilda blommor, sedan strosa runt näckrosorna i en pöl av nonchalanta "Nymphéas" . Tidigare under säsongen blommade en rad "Magnolias" spektakulärt och lämnade ett bestående intryck. Allt som återstår att göra är att koppla av eller arbeta på dina pressade blommor med "Herbier" förtrollad av den mjuka parfymen av blåregn i en tunnlar av "Glycine"...

Casadeco

2022-04-25

Essens

Samtida, sinnliga tapeter med djupa rötter i Österlens skånska mylla. Enkla, organiska former i milda, harmoniska färgskalor som omfamnar naturens och livets essens – stunden här och nu.

Boråstapeter

2022-04-01

Hav & Land

En klassiker och vår mest omtyckta tapet i nya färger! Kristina kommer ursprungligen från våra arkiv där vi fann henne i lådan märkt 1930-tal. De nya färgerna är beige/rost, gul, mörkgrön och mörkgrå.

Duro

2022-02-24

Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet – men ändå alltid nära henne själv och med ett personligt förhållningssätt.  Mönsterrapporten ser hon som en gnutta magi, där litet snabbt kan bli stort och där de minsta av nyansskiftningar kan förändra känslan i ett helt hem.

Midbec

2022-02-24

Kalk 3

Med den vackra matta ytan får du en fridfull känsla på dina väggar. Det nya mönstret i Kalk som är utan mönsterpass, är nu ännu lättare att tapetsera för att få ett perfekt resultat. Kollektionen innehåller 64 färger; alltifrån olika nyanser i vitt till dämpat grönt, blått och brunt.


Midbec

2022-02-17

Santiago

Santiago är vår nya exklusiva tapetkollektion.

I boken hittar man både blommor och blad, medaljonger, småmönstrat samt geometriska mönster

verkligen värd ett besök hos någon av våra återförsäljare för att se live.


Carma

2022-01-19

Timeless Traditions

En omsorgsfullt färgkoordinerad kollektion av stilsäkra mönster i traditionell stil. Tidlösa tapeter med ett rent formspråk som känns samtida men också tydligt knyter an till vårt kulturella arv.


Boråstapeter

2022-01-19

Jordnära


Vår kollektion Jordnära omfamnar begreppet slow living med mönster i mjuk estetik och vilsam framtoning. Här ska man känna närheten till naturen, skönheten i det avskalade och enkla.
Uttrycket är en harmoni mellan konst och natur där det vilda tämjs elegant och drömskt.

Vår kärlek till hantverket har fått ta stor plats genom omsorgsfulla penseldrag där transparens möter mjuka texturer och moderna grafiska linjer.

 

Sandbergs 

2021-12-20

Good vibes


I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


Midbec

 

2021-12-20

Signature


Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


Midbec

 

2021-12-14

Velvet


VELVET-kollektionen finns i mer än 45 enkla färger, inklusive 9 metalliska färger. Vi hittar det väsentliga (beige, taupe, grått, vitt), det väsentliga khaki, midnattsblått, ockra och terrakotta förstärkt med en touch av guld och koppar eller till och med vackra varma tvåtonsfärger.


Caselio

 

2021-12-14

Arts & Crafts


Blommig och djärv, tidlös och unik, Arts & Crafts-kollektionen gillar att leka med paradoxer! Den här samlingen hyllar Art & Crafts-rörelsen i slutet av 1800-talet under beskydd av William Morris.


Casadeco

 

2021-11-22

Flora

Underbar kollektion i lantlig stil med blommor, randigt och småmönstrat.


 

2021-11-22

Petit Fleur 5

Petit Fleur är en ny småblommig kollektion i kraftfulla men också sobra färger.

Romantiska blommor och blad i en härlig mix. Du hittar även bårder i den här fina kollektionen.

 

2021-10-19

Treasured

En 500 år gammal gobeläng inspirerade till ett helt nytt mönster. Skattjakten ledde sedan vidare till fler nya motiv, men också till handplockade pärlor från vårt arkiv. Här finns marmorytor, trellistapeter, stram geometri och slingrande blomster för dig som vågar ta ut svängarna och låta väggarna tala för sig själva.

2021-10-13

Melodi

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

2021-10-12

Swedish Designers

Swedish Designers innehåller slingrande blomster men också striktare, mer grafiska former. Klara, bjärta kulörer men också lugnare, mer nedtonade färgskalor. Gemensamt för alla tapeterna är att de har sin egen historia att berätta. Unika uttryck för personliga hem. Modiga, lekfulla och stilsäkra.

2021-09-17

Enfärgad & Randig

Det sägs att färger berör oss på olika sätt. Precis som naturen. Kanske är det just naturens rikedom av färger som skapar det där lugnet. Granskogens tonade nyanser av grönt och skägglavens varierade nyanser av grått och beige.

I kollektionen Enfärgad & Randig ger vi dig närheten till det skandinaviska landskapets natur med våra klassiska enfärgade och randiga tapeter.

2021-09-17

Flowery

På tapeten Blomsterhav möter du designer Noomi Spanges favoritblomster från barndomens trädgård och ängar. Sångfåglarna på Sissa Sundlings tapet med samma namn samsas med fagra fjärilar bland mullbär och ljus schersmin. Och sist men inte minst: Amanda Nordblads glada, stolta solrosor. 

2021-09-09

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.

2021-09-09

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.


2021-09-07

Natural Vibes

Natural Vibes är en kollektion med sobra färger.

En härlig blandning av enfärgat, djurmotiv, rutigt och randigt.

Ute i butik i September!


2021-06-10

Grönhaga

Kollektionen Grönhaga innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.


2021-06-10

Tissage

Inspirerad av de mest överdådiga tygerna är "Tissage" designad enligt en korsad struktur som textilens varp och väft och präglas av en lätt lättnad vid beröringen. Föreställt sig i en rad av 63 olika nyanser, vissa toner förstärks av en iriserande tråd, vilket ger sin subtila värdefulla touch.


2021-06-01

Blommor & Blad

Tänk äppelblom, bladverk och fågelsång. Finns det något härligare än när ljuset återvänder på sommaren som kommer med grönska och långa nätter? Duros nya kollektion Blommor & Blad tar med er till trädgårdsfest och blommande täppor.

En kär vän gör ett gästspel, Hudiksvalls Teater nu i QuickUp. Följ med i vår trädgårdsvandring.

Videospelare


2021-05-24

Vårt Arkiv 2022

I kollektionen Vårt Arkiv har vi samlat några av alla älskade favoriter som vi funnit på nytt och vill dela med oss av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inrednigsstil. Vi har valt med hjärtat och gett dom en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklanger i det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i.  


2021-04-28

Oddity

Kollektionen Oddity vill sätta ljus på den underbara egenskapen att våga vara annorlunda och personlig. Lite excentrisk, men på ett modernt och eget sätt. Den här tidsenliga kollektionen, med inspiration från hela världen, handlar om att resa på insidan och att upptäcka guldkorn från världens alla hörn och kanter via ditt eget hem. Varför inte starta jorden runt-resan i vardagsrummet?


2021-04-28

Cottage Garden

Cottage Garden innehåller vackra, tidlösa tapeter i en dämpad och lågmäld färgskala, med undantag för några lite klarare kulörer. Här finns rustika tapeter och taktila ytor med mycket karaktär, men också lugna, poetiska mönster ton i ton. En varm, konstnärlig tapetkollektion att älska med alla sinnen.


2021-03-11

Borosan

Moderna papperstapeter med mycket karaktär, skapade enligt svensk hantverkstradition.
Nya mönster i vackra färgkombinationer men också en och annan pärla från vårt historiska tapetarkiv.

45 fantastiska tapeter som är lätta att arbeta med och håller länge, både vad gäller stil och kvalitet!


2021-03-08

So White 4


2021-03-08

Chevron

CHEVRON-kollektionen visar varma, djupa nyanser den här säsongen, och det är precis vad vi behövde för att ge äkthet och komfort i våra utrymmen. Dess 35-färgiga pantone avslöjar tidlösa mineralnyanser (vit, grå, beige, taupe, mörkt linne), soliga kryddor (ockra), för att inte tala om den mycket trendiga gröna och blåa. Och för att lägga till en glad twist arbetade vi med vacker värme och lysande metallics.

2021-03-08

Stone

Sten, det rena och fina mineralet har inspirerat skapandet av denna enkla men sofistikerade tapet. "Stone" tolkar patina på en vägg med skuggor och ljusa, matta och glänsande ytor. Ytan verkar ha blivit gnuggad, sliten, präglad av tiden, förskönad av dess förflutna ... En stor palett med 58 färger gör att du kan hitta exakt rätt nyans för dina dekorativa önskemål. Lätta och mysiga neutraler, mjuka vackra blues och varmare nyanser från pulverformiga till rika toner ... Och den här säsongen har Casadeco utvecklat greenerna: lav, salvia, skog, khaki, verbena, jade, topas, mandel ... alltid skarpa, alltid på trend!

2021-02-25

Suavage

Sauvage är en kollektion för er som gillar mustiga färger i rutigt, enfärgat och randigt.

Tänk er en pub från England eller Skottland. Här hittar ni tapeterna till er alldeles egen Pub eller kanske biblioteket med ett par maffiga Chesterfieldfotöljer.

Kan bli hur läckert som helst.

2021-02-25

Chalk 

Chalk Mural är en tvåfärgad kalktapet i jordnära nyanser, här med varmgrå bas och ljust dimgrå överdel. Ytan har små svepande rörelser, liket penseldrag målade vått i vått. Rustik, levande och sinnlig, och extra fin t ex bakom sängen, vid matbordet eller i hallen.

Tapeten mäter 180x265 cm och kommer i fyra 45 cm breda våder levererat i en tapetrulle. Vi rekommenderar att delningen mellan färgfälten är ca 135 cm från golvet.

2021-02-12

Best Of 

De mest efterfrågade kategorierna botaniskt, ytor, natur, barn och kartor har alla sin rättmätiga plats i denna kollektion. Teman som ni visat att ni älskar, och som vi alltid har haft och kommer att ha tillgängliga i vårt urval av mönster och motiv.

(Rebel Walls)

2021-02-12

Well-Being 

Vad ska man göra när ekorrhjulet bara tycks snurra snabbare och snabbare? I en tid med höga krav är det viktigare än någonsin att skapa en lättillgänglig och lugn plats för avkoppling. När mår du som bäst? Kanske är det när du utövar en hobby som du älskar, eller när du vandrar i skogen? Vår kollektion Well-Being bjuder på tapeter som har tagits fram för att ge dig samma känsla av välbefinnande som du upplever när du gör de saker du gillar mest. Kollektionen hjälper dig att förvandla ditt hem till en perfekt oas för avkoppling, så att du kan stressa ner och ladda batterierna på hemmaplan. Dessutom får du en underbar kuliss som ramar in familjemyset eller middagarna med bästa vännerna. Och bara det är en energiboost i sig! 

(Rebel Walls)

2021-02-04

Sunnanö 

Med Evert Taubes visa "Dansen på Sunnanö" och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

2021-02-04

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött. (Midbec) 

2023-2-20

Once upon a time

Nyhet från Casadeco.


Casadeco
2023-2-20

Gaze

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-20

Uni Jute

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-9

Elements

Kollektionen präglas av designern Björn Nilssons unika hyllning till naturligt trä. Han ger liv till detta ädla och autentiska material, som länge varit en kär vän till våra svenska hem. I kollektionen hittar du mönster med geometriska inslag i ett vidsträckt utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen.


MIdbec
2023-1-20

Shades

Shades är en kollektion med en komplett färgpalett.

Melerade tapeter med en arbetad och gedigen botten vilket ger den en livfull och vackeryta.

varför måla när man kan sätta tapet?

2022-11-10

Inspire 

Skapa en diskret exotisk miljö hemma med denna pärla från kollektionen Inspire. Dess gröna botten skapar djup och det svartvita mönstret ger ett levande uttryck till dina väggar. Bland bladen gömmer sig kolibrie tillsammans med fjärilar.

Midbec


2022-11-10

Fågelsång 

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former,blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Midbec


2022-10-24

Blooming Garden 

En kollektion med klassiska mönster i sobra färger.

Blommor, blad, rutigt, böljande kullar, Toile de jouy mm..

Carma.


2022-10-24

British Heritage 2

Uppföljare till succén British Heritage är här.

Fler underbara Morris mönster i nya färgkombinationer.

Carma.


2022-10-13

Rebel Walls Favorites

En typisk svensk skog, men med ett nästan sagolikt utseende. Charmiga ugglor är bedrägligt lugna och vakar alltid över ormbunkar, barr, trollsländor, svampar och mossa. Swedish Forest, Mini Blue i blå nyanser är ett mönster där det alltid finns något nytt att upptäcka. Mönstret är en nedskalad version av tapetmönstret Swedish Forest.

Rebel Walls


2022-05-24

Essentiel

Tänk om vi lägger till lite liv tillbaka till det väsentliga? Vår ESSENTIAL-kollektion är inspirerad av den skandinaviska rörelsen, dess naturlighet och dess enkelhet. Här har vi hittat den perfekta balansen utan att gå överbord: det finns vegetabiliskt, blommigt, slätter och framför allt mycket glädje.

Caselio

2022-05-24

Linen edition

Linne, linne och mer linne på våra tapeter! Efter de (galna) framgångarna med tidigare utgåvor har vi skapat en ny exklusiv LINEN-kollektion kring detta överdrag med den vackraste effekten. Förutom en rad linnevävar, bjuder ett nytt mer upphöjt linne in sig i din dekoration. Alla tapeter i LINEN-kollektionen är vinyl på non-woven för enkel montering i husets alla rum (sovrum, matsal, vardagsrum, kontor, kök, badrum, etc.).

Caselio

2022-05-24

Gardens

Välkommen till en sensationell trädgård i fransk stil. Gå med oss ​​runt en park full av förtrollande blommor: under den vackra pergolan av "Clématites" för att beundra en riklig bädd av "Dahlior", betrakta på långt håll en äng av vilda blommor, sedan strosa runt näckrosorna i en pöl av nonchalanta "Nymphéas" . Tidigare under säsongen blommade en rad "Magnolias" spektakulärt och lämnade ett bestående intryck. Allt som återstår att göra är att koppla av eller arbeta på dina pressade blommor med "Herbier" förtrollad av den mjuka parfymen av blåregn i en tunnlar av "Glycine"...

Casadeco

2022-04-25

Essens

Samtida, sinnliga tapeter med djupa rötter i Österlens skånska mylla. Enkla, organiska former i milda, harmoniska färgskalor som omfamnar naturens och livets essens – stunden här och nu.

Boråstapeter

2022-04-01

Hav & Land

En klassiker och vår mest omtyckta tapet i nya färger! Kristina kommer ursprungligen från våra arkiv där vi fann henne i lådan märkt 1930-tal. De nya färgerna är beige/rost, gul, mörkgrön och mörkgrå.

Duro

2022-02-24

Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet – men ändå alltid nära henne själv och med ett personligt förhållningssätt.  Mönsterrapporten ser hon som en gnutta magi, där litet snabbt kan bli stort och där de minsta av nyansskiftningar kan förändra känslan i ett helt hem.

Midbec

2022-02-24

Kalk 3

Med den vackra matta ytan får du en fridfull känsla på dina väggar. Det nya mönstret i Kalk som är utan mönsterpass, är nu ännu lättare att tapetsera för att få ett perfekt resultat. Kollektionen innehåller 64 färger; alltifrån olika nyanser i vitt till dämpat grönt, blått och brunt.


Midbec

2022-02-17

Santiago

Santiago är vår nya exklusiva tapetkollektion.

I boken hittar man både blommor och blad, medaljonger, småmönstrat samt geometriska mönster

verkligen värd ett besök hos någon av våra återförsäljare för att se live.


Carma

2022-01-19

Timeless Traditions

En omsorgsfullt färgkoordinerad kollektion av stilsäkra mönster i traditionell stil. Tidlösa tapeter med ett rent formspråk som känns samtida men också tydligt knyter an till vårt kulturella arv.


Boråstapeter

2022-01-19

Jordnära


Vår kollektion Jordnära omfamnar begreppet slow living med mönster i mjuk estetik och vilsam framtoning. Här ska man känna närheten till naturen, skönheten i det avskalade och enkla.
Uttrycket är en harmoni mellan konst och natur där det vilda tämjs elegant och drömskt.

Vår kärlek till hantverket har fått ta stor plats genom omsorgsfulla penseldrag där transparens möter mjuka texturer och moderna grafiska linjer.

 

Sandbergs 

2021-12-20

Good vibes


I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


Midbec

 

2021-12-20

Signature


Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


Midbec

 

2021-12-14

Velvet


VELVET-kollektionen finns i mer än 45 enkla färger, inklusive 9 metalliska färger. Vi hittar det väsentliga (beige, taupe, grått, vitt), det väsentliga khaki, midnattsblått, ockra och terrakotta förstärkt med en touch av guld och koppar eller till och med vackra varma tvåtonsfärger.


Caselio

 

2021-12-14

Arts & Crafts


Blommig och djärv, tidlös och unik, Arts & Crafts-kollektionen gillar att leka med paradoxer! Den här samlingen hyllar Art & Crafts-rörelsen i slutet av 1800-talet under beskydd av William Morris.


Casadeco

 

2021-11-22

Flora

Underbar kollektion i lantlig stil med blommor, randigt och småmönstrat.


 

2021-11-22

Petit Fleur 5

Petit Fleur är en ny småblommig kollektion i kraftfulla men också sobra färger.

Romantiska blommor och blad i en härlig mix. Du hittar även bårder i den här fina kollektionen.

 

2021-10-19

Treasured

En 500 år gammal gobeläng inspirerade till ett helt nytt mönster. Skattjakten ledde sedan vidare till fler nya motiv, men också till handplockade pärlor från vårt arkiv. Här finns marmorytor, trellistapeter, stram geometri och slingrande blomster för dig som vågar ta ut svängarna och låta väggarna tala för sig själva.

2021-10-13

Melodi

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

2021-10-12

Swedish Designers

Swedish Designers innehåller slingrande blomster men också striktare, mer grafiska former. Klara, bjärta kulörer men också lugnare, mer nedtonade färgskalor. Gemensamt för alla tapeterna är att de har sin egen historia att berätta. Unika uttryck för personliga hem. Modiga, lekfulla och stilsäkra.

2021-09-17

Enfärgad & Randig

Det sägs att färger berör oss på olika sätt. Precis som naturen. Kanske är det just naturens rikedom av färger som skapar det där lugnet. Granskogens tonade nyanser av grönt och skägglavens varierade nyanser av grått och beige.

I kollektionen Enfärgad & Randig ger vi dig närheten till det skandinaviska landskapets natur med våra klassiska enfärgade och randiga tapeter.

2021-09-17

Flowery

På tapeten Blomsterhav möter du designer Noomi Spanges favoritblomster från barndomens trädgård och ängar. Sångfåglarna på Sissa Sundlings tapet med samma namn samsas med fagra fjärilar bland mullbär och ljus schersmin. Och sist men inte minst: Amanda Nordblads glada, stolta solrosor. 

2021-09-09

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.

2021-09-09

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.


2021-09-07

Natural Vibes

Natural Vibes är en kollektion med sobra färger.

En härlig blandning av enfärgat, djurmotiv, rutigt och randigt.

Ute i butik i September!


2021-06-10

Grönhaga

Kollektionen Grönhaga innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.


2021-06-10

Tissage

Inspirerad av de mest överdådiga tygerna är "Tissage" designad enligt en korsad struktur som textilens varp och väft och präglas av en lätt lättnad vid beröringen. Föreställt sig i en rad av 63 olika nyanser, vissa toner förstärks av en iriserande tråd, vilket ger sin subtila värdefulla touch.


2021-06-01

Blommor & Blad

Tänk äppelblom, bladverk och fågelsång. Finns det något härligare än när ljuset återvänder på sommaren som kommer med grönska och långa nätter? Duros nya kollektion Blommor & Blad tar med er till trädgårdsfest och blommande täppor.

En kär vän gör ett gästspel, Hudiksvalls Teater nu i QuickUp. Följ med i vår trädgårdsvandring.

Videospelare


2021-05-24

Vårt Arkiv 2022

I kollektionen Vårt Arkiv har vi samlat några av alla älskade favoriter som vi funnit på nytt och vill dela med oss av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inrednigsstil. Vi har valt med hjärtat och gett dom en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklanger i det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i.  


2021-04-28

Oddity

Kollektionen Oddity vill sätta ljus på den underbara egenskapen att våga vara annorlunda och personlig. Lite excentrisk, men på ett modernt och eget sätt. Den här tidsenliga kollektionen, med inspiration från hela världen, handlar om att resa på insidan och att upptäcka guldkorn från världens alla hörn och kanter via ditt eget hem. Varför inte starta jorden runt-resan i vardagsrummet?


2021-04-28

Cottage Garden

Cottage Garden innehåller vackra, tidlösa tapeter i en dämpad och lågmäld färgskala, med undantag för några lite klarare kulörer. Här finns rustika tapeter och taktila ytor med mycket karaktär, men också lugna, poetiska mönster ton i ton. En varm, konstnärlig tapetkollektion att älska med alla sinnen.


2021-03-11

Borosan

Moderna papperstapeter med mycket karaktär, skapade enligt svensk hantverkstradition.
Nya mönster i vackra färgkombinationer men också en och annan pärla från vårt historiska tapetarkiv.

45 fantastiska tapeter som är lätta att arbeta med och håller länge, både vad gäller stil och kvalitet!


2021-03-08

So White 4


2021-03-08

Chevron

CHEVRON-kollektionen visar varma, djupa nyanser den här säsongen, och det är precis vad vi behövde för att ge äkthet och komfort i våra utrymmen. Dess 35-färgiga pantone avslöjar tidlösa mineralnyanser (vit, grå, beige, taupe, mörkt linne), soliga kryddor (ockra), för att inte tala om den mycket trendiga gröna och blåa. Och för att lägga till en glad twist arbetade vi med vacker värme och lysande metallics.

2021-03-08

Stone

Sten, det rena och fina mineralet har inspirerat skapandet av denna enkla men sofistikerade tapet. "Stone" tolkar patina på en vägg med skuggor och ljusa, matta och glänsande ytor. Ytan verkar ha blivit gnuggad, sliten, präglad av tiden, förskönad av dess förflutna ... En stor palett med 58 färger gör att du kan hitta exakt rätt nyans för dina dekorativa önskemål. Lätta och mysiga neutraler, mjuka vackra blues och varmare nyanser från pulverformiga till rika toner ... Och den här säsongen har Casadeco utvecklat greenerna: lav, salvia, skog, khaki, verbena, jade, topas, mandel ... alltid skarpa, alltid på trend!

2021-02-25

Suavage

Sauvage är en kollektion för er som gillar mustiga färger i rutigt, enfärgat och randigt.

Tänk er en pub från England eller Skottland. Här hittar ni tapeterna till er alldeles egen Pub eller kanske biblioteket med ett par maffiga Chesterfieldfotöljer.

Kan bli hur läckert som helst.

2021-02-25

Chalk 

Chalk Mural är en tvåfärgad kalktapet i jordnära nyanser, här med varmgrå bas och ljust dimgrå överdel. Ytan har små svepande rörelser, liket penseldrag målade vått i vått. Rustik, levande och sinnlig, och extra fin t ex bakom sängen, vid matbordet eller i hallen.

Tapeten mäter 180x265 cm och kommer i fyra 45 cm breda våder levererat i en tapetrulle. Vi rekommenderar att delningen mellan färgfälten är ca 135 cm från golvet.

2021-02-12

Best Of 

De mest efterfrågade kategorierna botaniskt, ytor, natur, barn och kartor har alla sin rättmätiga plats i denna kollektion. Teman som ni visat att ni älskar, och som vi alltid har haft och kommer att ha tillgängliga i vårt urval av mönster och motiv.

(Rebel Walls)

2021-02-12

Well-Being 

Vad ska man göra när ekorrhjulet bara tycks snurra snabbare och snabbare? I en tid med höga krav är det viktigare än någonsin att skapa en lättillgänglig och lugn plats för avkoppling. När mår du som bäst? Kanske är det när du utövar en hobby som du älskar, eller när du vandrar i skogen? Vår kollektion Well-Being bjuder på tapeter som har tagits fram för att ge dig samma känsla av välbefinnande som du upplever när du gör de saker du gillar mest. Kollektionen hjälper dig att förvandla ditt hem till en perfekt oas för avkoppling, så att du kan stressa ner och ladda batterierna på hemmaplan. Dessutom får du en underbar kuliss som ramar in familjemyset eller middagarna med bästa vännerna. Och bara det är en energiboost i sig! 

(Rebel Walls)

2021-02-04

Sunnanö 

Med Evert Taubes visa "Dansen på Sunnanö" och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

2021-02-04

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött. (Midbec) 

2023-2-20

Once upon a time

Nyhet från Casadeco.


Casadeco
2023-2-20

Gaze

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-20

Uni Jute

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-9

Elements

Kollektionen präglas av designern Björn Nilssons unika hyllning till naturligt trä. Han ger liv till detta ädla och autentiska material, som länge varit en kär vän till våra svenska hem. I kollektionen hittar du mönster med geometriska inslag i ett vidsträckt utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen.


MIdbec
2023-1-20

Shades

Shades är en kollektion med en komplett färgpalett.

Melerade tapeter med en arbetad och gedigen botten vilket ger den en livfull och vackeryta.

varför måla när man kan sätta tapet?

2022-11-10

Inspire 

Skapa en diskret exotisk miljö hemma med denna pärla från kollektionen Inspire. Dess gröna botten skapar djup och det svartvita mönstret ger ett levande uttryck till dina väggar. Bland bladen gömmer sig kolibrie tillsammans med fjärilar.

Midbec


2022-11-10

Fågelsång 

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former,blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Midbec


2022-10-24

Blooming Garden 

En kollektion med klassiska mönster i sobra färger.

Blommor, blad, rutigt, böljande kullar, Toile de jouy mm..

Carma.


2022-10-24

British Heritage 2

Uppföljare till succén British Heritage är här.

Fler underbara Morris mönster i nya färgkombinationer.

Carma.


2022-10-13

Rebel Walls Favorites

En typisk svensk skog, men med ett nästan sagolikt utseende. Charmiga ugglor är bedrägligt lugna och vakar alltid över ormbunkar, barr, trollsländor, svampar och mossa. Swedish Forest, Mini Blue i blå nyanser är ett mönster där det alltid finns något nytt att upptäcka. Mönstret är en nedskalad version av tapetmönstret Swedish Forest.

Rebel Walls


2022-05-24

Essentiel

Tänk om vi lägger till lite liv tillbaka till det väsentliga? Vår ESSENTIAL-kollektion är inspirerad av den skandinaviska rörelsen, dess naturlighet och dess enkelhet. Här har vi hittat den perfekta balansen utan att gå överbord: det finns vegetabiliskt, blommigt, slätter och framför allt mycket glädje.

Caselio

2022-05-24

Linen edition

Linne, linne och mer linne på våra tapeter! Efter de (galna) framgångarna med tidigare utgåvor har vi skapat en ny exklusiv LINEN-kollektion kring detta överdrag med den vackraste effekten. Förutom en rad linnevävar, bjuder ett nytt mer upphöjt linne in sig i din dekoration. Alla tapeter i LINEN-kollektionen är vinyl på non-woven för enkel montering i husets alla rum (sovrum, matsal, vardagsrum, kontor, kök, badrum, etc.).

Caselio

2022-05-24

Gardens

Välkommen till en sensationell trädgård i fransk stil. Gå med oss ​​runt en park full av förtrollande blommor: under den vackra pergolan av "Clématites" för att beundra en riklig bädd av "Dahlior", betrakta på långt håll en äng av vilda blommor, sedan strosa runt näckrosorna i en pöl av nonchalanta "Nymphéas" . Tidigare under säsongen blommade en rad "Magnolias" spektakulärt och lämnade ett bestående intryck. Allt som återstår att göra är att koppla av eller arbeta på dina pressade blommor med "Herbier" förtrollad av den mjuka parfymen av blåregn i en tunnlar av "Glycine"...

Casadeco

2022-04-25

Essens

Samtida, sinnliga tapeter med djupa rötter i Österlens skånska mylla. Enkla, organiska former i milda, harmoniska färgskalor som omfamnar naturens och livets essens – stunden här och nu.

Boråstapeter

2022-04-01

Hav & Land

En klassiker och vår mest omtyckta tapet i nya färger! Kristina kommer ursprungligen från våra arkiv där vi fann henne i lådan märkt 1930-tal. De nya färgerna är beige/rost, gul, mörkgrön och mörkgrå.

Duro

2022-02-24

Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet – men ändå alltid nära henne själv och med ett personligt förhållningssätt.  Mönsterrapporten ser hon som en gnutta magi, där litet snabbt kan bli stort och där de minsta av nyansskiftningar kan förändra känslan i ett helt hem.

Midbec

2022-02-24

Kalk 3

Med den vackra matta ytan får du en fridfull känsla på dina väggar. Det nya mönstret i Kalk som är utan mönsterpass, är nu ännu lättare att tapetsera för att få ett perfekt resultat. Kollektionen innehåller 64 färger; alltifrån olika nyanser i vitt till dämpat grönt, blått och brunt.


Midbec

2022-02-17

Santiago

Santiago är vår nya exklusiva tapetkollektion.

I boken hittar man både blommor och blad, medaljonger, småmönstrat samt geometriska mönster

verkligen värd ett besök hos någon av våra återförsäljare för att se live.


Carma

2022-01-19

Timeless Traditions

En omsorgsfullt färgkoordinerad kollektion av stilsäkra mönster i traditionell stil. Tidlösa tapeter med ett rent formspråk som känns samtida men också tydligt knyter an till vårt kulturella arv.


Boråstapeter

2022-01-19

Jordnära


Vår kollektion Jordnära omfamnar begreppet slow living med mönster i mjuk estetik och vilsam framtoning. Här ska man känna närheten till naturen, skönheten i det avskalade och enkla.
Uttrycket är en harmoni mellan konst och natur där det vilda tämjs elegant och drömskt.

Vår kärlek till hantverket har fått ta stor plats genom omsorgsfulla penseldrag där transparens möter mjuka texturer och moderna grafiska linjer.

 

Sandbergs 

2021-12-20

Good vibes


I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


Midbec

 

2021-12-20

Signature


Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


Midbec

 

2021-12-14

Velvet


VELVET-kollektionen finns i mer än 45 enkla färger, inklusive 9 metalliska färger. Vi hittar det väsentliga (beige, taupe, grått, vitt), det väsentliga khaki, midnattsblått, ockra och terrakotta förstärkt med en touch av guld och koppar eller till och med vackra varma tvåtonsfärger.


Caselio

 

2021-12-14

Arts & Crafts


Blommig och djärv, tidlös och unik, Arts & Crafts-kollektionen gillar att leka med paradoxer! Den här samlingen hyllar Art & Crafts-rörelsen i slutet av 1800-talet under beskydd av William Morris.


Casadeco

 

2021-11-22

Flora

Underbar kollektion i lantlig stil med blommor, randigt och småmönstrat.


 

2021-11-22

Petit Fleur 5

Petit Fleur är en ny småblommig kollektion i kraftfulla men också sobra färger.

Romantiska blommor och blad i en härlig mix. Du hittar även bårder i den här fina kollektionen.

 

2021-10-19

Treasured

En 500 år gammal gobeläng inspirerade till ett helt nytt mönster. Skattjakten ledde sedan vidare till fler nya motiv, men också till handplockade pärlor från vårt arkiv. Här finns marmorytor, trellistapeter, stram geometri och slingrande blomster för dig som vågar ta ut svängarna och låta väggarna tala för sig själva.

2021-10-13

Melodi

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

2021-10-12

Swedish Designers

Swedish Designers innehåller slingrande blomster men också striktare, mer grafiska former. Klara, bjärta kulörer men också lugnare, mer nedtonade färgskalor. Gemensamt för alla tapeterna är att de har sin egen historia att berätta. Unika uttryck för personliga hem. Modiga, lekfulla och stilsäkra.

2021-09-17

Enfärgad & Randig

Det sägs att färger berör oss på olika sätt. Precis som naturen. Kanske är det just naturens rikedom av färger som skapar det där lugnet. Granskogens tonade nyanser av grönt och skägglavens varierade nyanser av grått och beige.

I kollektionen Enfärgad & Randig ger vi dig närheten till det skandinaviska landskapets natur med våra klassiska enfärgade och randiga tapeter.

2021-09-17

Flowery

På tapeten Blomsterhav möter du designer Noomi Spanges favoritblomster från barndomens trädgård och ängar. Sångfåglarna på Sissa Sundlings tapet med samma namn samsas med fagra fjärilar bland mullbär och ljus schersmin. Och sist men inte minst: Amanda Nordblads glada, stolta solrosor. 

2021-09-09

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.

2021-09-09

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.


2021-09-07

Natural Vibes

Natural Vibes är en kollektion med sobra färger.

En härlig blandning av enfärgat, djurmotiv, rutigt och randigt.

Ute i butik i September!


2021-06-10

Grönhaga

Kollektionen Grönhaga innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.


2021-06-10

Tissage

Inspirerad av de mest överdådiga tygerna är "Tissage" designad enligt en korsad struktur som textilens varp och väft och präglas av en lätt lättnad vid beröringen. Föreställt sig i en rad av 63 olika nyanser, vissa toner förstärks av en iriserande tråd, vilket ger sin subtila värdefulla touch.


2021-06-01

Blommor & Blad

Tänk äppelblom, bladverk och fågelsång. Finns det något härligare än när ljuset återvänder på sommaren som kommer med grönska och långa nätter? Duros nya kollektion Blommor & Blad tar med er till trädgårdsfest och blommande täppor.

En kär vän gör ett gästspel, Hudiksvalls Teater nu i QuickUp. Följ med i vår trädgårdsvandring.

Videospelare


2021-05-24

Vårt Arkiv 2022

I kollektionen Vårt Arkiv har vi samlat några av alla älskade favoriter som vi funnit på nytt och vill dela med oss av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inrednigsstil. Vi har valt med hjärtat och gett dom en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklanger i det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i.  


2021-04-28

Oddity

Kollektionen Oddity vill sätta ljus på den underbara egenskapen att våga vara annorlunda och personlig. Lite excentrisk, men på ett modernt och eget sätt. Den här tidsenliga kollektionen, med inspiration från hela världen, handlar om att resa på insidan och att upptäcka guldkorn från världens alla hörn och kanter via ditt eget hem. Varför inte starta jorden runt-resan i vardagsrummet?


2021-04-28

Cottage Garden

Cottage Garden innehåller vackra, tidlösa tapeter i en dämpad och lågmäld färgskala, med undantag för några lite klarare kulörer. Här finns rustika tapeter och taktila ytor med mycket karaktär, men också lugna, poetiska mönster ton i ton. En varm, konstnärlig tapetkollektion att älska med alla sinnen.


2021-03-11

Borosan

Moderna papperstapeter med mycket karaktär, skapade enligt svensk hantverkstradition.
Nya mönster i vackra färgkombinationer men också en och annan pärla från vårt historiska tapetarkiv.

45 fantastiska tapeter som är lätta att arbeta med och håller länge, både vad gäller stil och kvalitet!


2021-03-08

So White 4


2021-03-08

Chevron

CHEVRON-kollektionen visar varma, djupa nyanser den här säsongen, och det är precis vad vi behövde för att ge äkthet och komfort i våra utrymmen. Dess 35-färgiga pantone avslöjar tidlösa mineralnyanser (vit, grå, beige, taupe, mörkt linne), soliga kryddor (ockra), för att inte tala om den mycket trendiga gröna och blåa. Och för att lägga till en glad twist arbetade vi med vacker värme och lysande metallics.

2021-03-08

Stone

Sten, det rena och fina mineralet har inspirerat skapandet av denna enkla men sofistikerade tapet. "Stone" tolkar patina på en vägg med skuggor och ljusa, matta och glänsande ytor. Ytan verkar ha blivit gnuggad, sliten, präglad av tiden, förskönad av dess förflutna ... En stor palett med 58 färger gör att du kan hitta exakt rätt nyans för dina dekorativa önskemål. Lätta och mysiga neutraler, mjuka vackra blues och varmare nyanser från pulverformiga till rika toner ... Och den här säsongen har Casadeco utvecklat greenerna: lav, salvia, skog, khaki, verbena, jade, topas, mandel ... alltid skarpa, alltid på trend!

2021-02-25

Suavage

Sauvage är en kollektion för er som gillar mustiga färger i rutigt, enfärgat och randigt.

Tänk er en pub från England eller Skottland. Här hittar ni tapeterna till er alldeles egen Pub eller kanske biblioteket med ett par maffiga Chesterfieldfotöljer.

Kan bli hur läckert som helst.

2021-02-25

Chalk 

Chalk Mural är en tvåfärgad kalktapet i jordnära nyanser, här med varmgrå bas och ljust dimgrå överdel. Ytan har små svepande rörelser, liket penseldrag målade vått i vått. Rustik, levande och sinnlig, och extra fin t ex bakom sängen, vid matbordet eller i hallen.

Tapeten mäter 180x265 cm och kommer i fyra 45 cm breda våder levererat i en tapetrulle. Vi rekommenderar att delningen mellan färgfälten är ca 135 cm från golvet.

2021-02-12

Best Of 

De mest efterfrågade kategorierna botaniskt, ytor, natur, barn och kartor har alla sin rättmätiga plats i denna kollektion. Teman som ni visat att ni älskar, och som vi alltid har haft och kommer att ha tillgängliga i vårt urval av mönster och motiv.

(Rebel Walls)

2021-02-12

Well-Being 

Vad ska man göra när ekorrhjulet bara tycks snurra snabbare och snabbare? I en tid med höga krav är det viktigare än någonsin att skapa en lättillgänglig och lugn plats för avkoppling. När mår du som bäst? Kanske är det när du utövar en hobby som du älskar, eller när du vandrar i skogen? Vår kollektion Well-Being bjuder på tapeter som har tagits fram för att ge dig samma känsla av välbefinnande som du upplever när du gör de saker du gillar mest. Kollektionen hjälper dig att förvandla ditt hem till en perfekt oas för avkoppling, så att du kan stressa ner och ladda batterierna på hemmaplan. Dessutom får du en underbar kuliss som ramar in familjemyset eller middagarna med bästa vännerna. Och bara det är en energiboost i sig! 

(Rebel Walls)

2021-02-04

Sunnanö 

Med Evert Taubes visa "Dansen på Sunnanö" och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

2021-02-04

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött. (Midbec) 

2023-2-20

Once upon a time

Nyhet från Casadeco.


Casadeco
2023-2-20

Gaze

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-20

Uni Jute

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-9

Elements

Kollektionen präglas av designern Björn Nilssons unika hyllning till naturligt trä. Han ger liv till detta ädla och autentiska material, som länge varit en kär vän till våra svenska hem. I kollektionen hittar du mönster med geometriska inslag i ett vidsträckt utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen.


MIdbec
2023-1-20

Shades

Shades är en kollektion med en komplett färgpalett.

Melerade tapeter med en arbetad och gedigen botten vilket ger den en livfull och vackeryta.

varför måla när man kan sätta tapet?

2022-11-10

Inspire 

Skapa en diskret exotisk miljö hemma med denna pärla från kollektionen Inspire. Dess gröna botten skapar djup och det svartvita mönstret ger ett levande uttryck till dina väggar. Bland bladen gömmer sig kolibrie tillsammans med fjärilar.

Midbec


2022-11-10

Fågelsång 

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former,blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Midbec


2022-10-24

Blooming Garden 

En kollektion med klassiska mönster i sobra färger.

Blommor, blad, rutigt, böljande kullar, Toile de jouy mm..

Carma.


2022-10-24

British Heritage 2

Uppföljare till succén British Heritage är här.

Fler underbara Morris mönster i nya färgkombinationer.

Carma.


2022-10-13

Rebel Walls Favorites

En typisk svensk skog, men med ett nästan sagolikt utseende. Charmiga ugglor är bedrägligt lugna och vakar alltid över ormbunkar, barr, trollsländor, svampar och mossa. Swedish Forest, Mini Blue i blå nyanser är ett mönster där det alltid finns något nytt att upptäcka. Mönstret är en nedskalad version av tapetmönstret Swedish Forest.

Rebel Walls


2022-05-24

Essentiel

Tänk om vi lägger till lite liv tillbaka till det väsentliga? Vår ESSENTIAL-kollektion är inspirerad av den skandinaviska rörelsen, dess naturlighet och dess enkelhet. Här har vi hittat den perfekta balansen utan att gå överbord: det finns vegetabiliskt, blommigt, slätter och framför allt mycket glädje.

Caselio

2022-05-24

Linen edition

Linne, linne och mer linne på våra tapeter! Efter de (galna) framgångarna med tidigare utgåvor har vi skapat en ny exklusiv LINEN-kollektion kring detta överdrag med den vackraste effekten. Förutom en rad linnevävar, bjuder ett nytt mer upphöjt linne in sig i din dekoration. Alla tapeter i LINEN-kollektionen är vinyl på non-woven för enkel montering i husets alla rum (sovrum, matsal, vardagsrum, kontor, kök, badrum, etc.).

Caselio

2022-05-24

Gardens

Välkommen till en sensationell trädgård i fransk stil. Gå med oss ​​runt en park full av förtrollande blommor: under den vackra pergolan av "Clématites" för att beundra en riklig bädd av "Dahlior", betrakta på långt håll en äng av vilda blommor, sedan strosa runt näckrosorna i en pöl av nonchalanta "Nymphéas" . Tidigare under säsongen blommade en rad "Magnolias" spektakulärt och lämnade ett bestående intryck. Allt som återstår att göra är att koppla av eller arbeta på dina pressade blommor med "Herbier" förtrollad av den mjuka parfymen av blåregn i en tunnlar av "Glycine"...

Casadeco

2022-04-25

Essens

Samtida, sinnliga tapeter med djupa rötter i Österlens skånska mylla. Enkla, organiska former i milda, harmoniska färgskalor som omfamnar naturens och livets essens – stunden här och nu.

Boråstapeter

2022-04-01

Hav & Land

En klassiker och vår mest omtyckta tapet i nya färger! Kristina kommer ursprungligen från våra arkiv där vi fann henne i lådan märkt 1930-tal. De nya färgerna är beige/rost, gul, mörkgrön och mörkgrå.

Duro

2022-02-24

Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet – men ändå alltid nära henne själv och med ett personligt förhållningssätt.  Mönsterrapporten ser hon som en gnutta magi, där litet snabbt kan bli stort och där de minsta av nyansskiftningar kan förändra känslan i ett helt hem.

Midbec

2022-02-24

Kalk 3

Med den vackra matta ytan får du en fridfull känsla på dina väggar. Det nya mönstret i Kalk som är utan mönsterpass, är nu ännu lättare att tapetsera för att få ett perfekt resultat. Kollektionen innehåller 64 färger; alltifrån olika nyanser i vitt till dämpat grönt, blått och brunt.


Midbec

2022-02-17

Santiago

Santiago är vår nya exklusiva tapetkollektion.

I boken hittar man både blommor och blad, medaljonger, småmönstrat samt geometriska mönster

verkligen värd ett besök hos någon av våra återförsäljare för att se live.


Carma

2022-01-19

Timeless Traditions

En omsorgsfullt färgkoordinerad kollektion av stilsäkra mönster i traditionell stil. Tidlösa tapeter med ett rent formspråk som känns samtida men också tydligt knyter an till vårt kulturella arv.


Boråstapeter

2022-01-19

Jordnära


Vår kollektion Jordnära omfamnar begreppet slow living med mönster i mjuk estetik och vilsam framtoning. Här ska man känna närheten till naturen, skönheten i det avskalade och enkla.
Uttrycket är en harmoni mellan konst och natur där det vilda tämjs elegant och drömskt.

Vår kärlek till hantverket har fått ta stor plats genom omsorgsfulla penseldrag där transparens möter mjuka texturer och moderna grafiska linjer.

 

Sandbergs 

2021-12-20

Good vibes


I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


Midbec

 

2021-12-20

Signature


Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


Midbec

 

2021-12-14

Velvet


VELVET-kollektionen finns i mer än 45 enkla färger, inklusive 9 metalliska färger. Vi hittar det väsentliga (beige, taupe, grått, vitt), det väsentliga khaki, midnattsblått, ockra och terrakotta förstärkt med en touch av guld och koppar eller till och med vackra varma tvåtonsfärger.


Caselio

 

2021-12-14

Arts & Crafts


Blommig och djärv, tidlös och unik, Arts & Crafts-kollektionen gillar att leka med paradoxer! Den här samlingen hyllar Art & Crafts-rörelsen i slutet av 1800-talet under beskydd av William Morris.


Casadeco

 

2021-11-22

Flora

Underbar kollektion i lantlig stil med blommor, randigt och småmönstrat.


 

2021-11-22

Petit Fleur 5

Petit Fleur är en ny småblommig kollektion i kraftfulla men också sobra färger.

Romantiska blommor och blad i en härlig mix. Du hittar även bårder i den här fina kollektionen.

 

2021-10-19

Treasured

En 500 år gammal gobeläng inspirerade till ett helt nytt mönster. Skattjakten ledde sedan vidare till fler nya motiv, men också till handplockade pärlor från vårt arkiv. Här finns marmorytor, trellistapeter, stram geometri och slingrande blomster för dig som vågar ta ut svängarna och låta väggarna tala för sig själva.

2021-10-13

Melodi

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

2021-10-12

Swedish Designers

Swedish Designers innehåller slingrande blomster men också striktare, mer grafiska former. Klara, bjärta kulörer men också lugnare, mer nedtonade färgskalor. Gemensamt för alla tapeterna är att de har sin egen historia att berätta. Unika uttryck för personliga hem. Modiga, lekfulla och stilsäkra.

2021-09-17

Enfärgad & Randig

Det sägs att färger berör oss på olika sätt. Precis som naturen. Kanske är det just naturens rikedom av färger som skapar det där lugnet. Granskogens tonade nyanser av grönt och skägglavens varierade nyanser av grått och beige.

I kollektionen Enfärgad & Randig ger vi dig närheten till det skandinaviska landskapets natur med våra klassiska enfärgade och randiga tapeter.

2021-09-17

Flowery

På tapeten Blomsterhav möter du designer Noomi Spanges favoritblomster från barndomens trädgård och ängar. Sångfåglarna på Sissa Sundlings tapet med samma namn samsas med fagra fjärilar bland mullbär och ljus schersmin. Och sist men inte minst: Amanda Nordblads glada, stolta solrosor. 

2021-09-09

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.

2021-09-09

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.


2021-09-07

Natural Vibes

Natural Vibes är en kollektion med sobra färger.

En härlig blandning av enfärgat, djurmotiv, rutigt och randigt.

Ute i butik i September!


2021-06-10

Grönhaga

Kollektionen Grönhaga innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.


2021-06-10

Tissage

Inspirerad av de mest överdådiga tygerna är "Tissage" designad enligt en korsad struktur som textilens varp och väft och präglas av en lätt lättnad vid beröringen. Föreställt sig i en rad av 63 olika nyanser, vissa toner förstärks av en iriserande tråd, vilket ger sin subtila värdefulla touch.


2021-06-01

Blommor & Blad

Tänk äppelblom, bladverk och fågelsång. Finns det något härligare än när ljuset återvänder på sommaren som kommer med grönska och långa nätter? Duros nya kollektion Blommor & Blad tar med er till trädgårdsfest och blommande täppor.

En kär vän gör ett gästspel, Hudiksvalls Teater nu i QuickUp. Följ med i vår trädgårdsvandring.

Videospelare


2021-05-24

Vårt Arkiv 2022

I kollektionen Vårt Arkiv har vi samlat några av alla älskade favoriter som vi funnit på nytt och vill dela med oss av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inrednigsstil. Vi har valt med hjärtat och gett dom en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklanger i det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i.  


2021-04-28

Oddity

Kollektionen Oddity vill sätta ljus på den underbara egenskapen att våga vara annorlunda och personlig. Lite excentrisk, men på ett modernt och eget sätt. Den här tidsenliga kollektionen, med inspiration från hela världen, handlar om att resa på insidan och att upptäcka guldkorn från världens alla hörn och kanter via ditt eget hem. Varför inte starta jorden runt-resan i vardagsrummet?


2021-04-28

Cottage Garden

Cottage Garden innehåller vackra, tidlösa tapeter i en dämpad och lågmäld färgskala, med undantag för några lite klarare kulörer. Här finns rustika tapeter och taktila ytor med mycket karaktär, men också lugna, poetiska mönster ton i ton. En varm, konstnärlig tapetkollektion att älska med alla sinnen.


2021-03-11

Borosan

Moderna papperstapeter med mycket karaktär, skapade enligt svensk hantverkstradition.
Nya mönster i vackra färgkombinationer men också en och annan pärla från vårt historiska tapetarkiv.

45 fantastiska tapeter som är lätta att arbeta med och håller länge, både vad gäller stil och kvalitet!


2021-03-08

So White 4


2021-03-08

Chevron

CHEVRON-kollektionen visar varma, djupa nyanser den här säsongen, och det är precis vad vi behövde för att ge äkthet och komfort i våra utrymmen. Dess 35-färgiga pantone avslöjar tidlösa mineralnyanser (vit, grå, beige, taupe, mörkt linne), soliga kryddor (ockra), för att inte tala om den mycket trendiga gröna och blåa. Och för att lägga till en glad twist arbetade vi med vacker värme och lysande metallics.

2021-03-08

Stone

Sten, det rena och fina mineralet har inspirerat skapandet av denna enkla men sofistikerade tapet. "Stone" tolkar patina på en vägg med skuggor och ljusa, matta och glänsande ytor. Ytan verkar ha blivit gnuggad, sliten, präglad av tiden, förskönad av dess förflutna ... En stor palett med 58 färger gör att du kan hitta exakt rätt nyans för dina dekorativa önskemål. Lätta och mysiga neutraler, mjuka vackra blues och varmare nyanser från pulverformiga till rika toner ... Och den här säsongen har Casadeco utvecklat greenerna: lav, salvia, skog, khaki, verbena, jade, topas, mandel ... alltid skarpa, alltid på trend!

2021-02-25

Suavage

Sauvage är en kollektion för er som gillar mustiga färger i rutigt, enfärgat och randigt.

Tänk er en pub från England eller Skottland. Här hittar ni tapeterna till er alldeles egen Pub eller kanske biblioteket med ett par maffiga Chesterfieldfotöljer.

Kan bli hur läckert som helst.

2021-02-25

Chalk 

Chalk Mural är en tvåfärgad kalktapet i jordnära nyanser, här med varmgrå bas och ljust dimgrå överdel. Ytan har små svepande rörelser, liket penseldrag målade vått i vått. Rustik, levande och sinnlig, och extra fin t ex bakom sängen, vid matbordet eller i hallen.

Tapeten mäter 180x265 cm och kommer i fyra 45 cm breda våder levererat i en tapetrulle. Vi rekommenderar att delningen mellan färgfälten är ca 135 cm från golvet.

2021-02-12

Best Of 

De mest efterfrågade kategorierna botaniskt, ytor, natur, barn och kartor har alla sin rättmätiga plats i denna kollektion. Teman som ni visat att ni älskar, och som vi alltid har haft och kommer att ha tillgängliga i vårt urval av mönster och motiv.

(Rebel Walls)

2021-02-12

Well-Being 

Vad ska man göra när ekorrhjulet bara tycks snurra snabbare och snabbare? I en tid med höga krav är det viktigare än någonsin att skapa en lättillgänglig och lugn plats för avkoppling. När mår du som bäst? Kanske är det när du utövar en hobby som du älskar, eller när du vandrar i skogen? Vår kollektion Well-Being bjuder på tapeter som har tagits fram för att ge dig samma känsla av välbefinnande som du upplever när du gör de saker du gillar mest. Kollektionen hjälper dig att förvandla ditt hem till en perfekt oas för avkoppling, så att du kan stressa ner och ladda batterierna på hemmaplan. Dessutom får du en underbar kuliss som ramar in familjemyset eller middagarna med bästa vännerna. Och bara det är en energiboost i sig! 

(Rebel Walls)

2021-02-04

Sunnanö 

Med Evert Taubes visa "Dansen på Sunnanö" och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

2021-02-04

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött. (Midbec) 

2023-2-20

Once upon a time

Nyhet från Casadeco.


Casadeco
2023-2-20

Gaze

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-20

Uni Jute

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-9

Elements

Kollektionen präglas av designern Björn Nilssons unika hyllning till naturligt trä. Han ger liv till detta ädla och autentiska material, som länge varit en kär vän till våra svenska hem. I kollektionen hittar du mönster med geometriska inslag i ett vidsträckt utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen.


MIdbec
2023-1-20

Shades

Shades är en kollektion med en komplett färgpalett.

Melerade tapeter med en arbetad och gedigen botten vilket ger den en livfull och vackeryta.

varför måla när man kan sätta tapet?

2022-11-10

Inspire 

Skapa en diskret exotisk miljö hemma med denna pärla från kollektionen Inspire. Dess gröna botten skapar djup och det svartvita mönstret ger ett levande uttryck till dina väggar. Bland bladen gömmer sig kolibrie tillsammans med fjärilar.

Midbec


2022-11-10

Fågelsång 

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former,blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Midbec


2022-10-24

Blooming Garden 

En kollektion med klassiska mönster i sobra färger.

Blommor, blad, rutigt, böljande kullar, Toile de jouy mm..

Carma.


2022-10-24

British Heritage 2

Uppföljare till succén British Heritage är här.

Fler underbara Morris mönster i nya färgkombinationer.

Carma.


2022-10-13

Rebel Walls Favorites

En typisk svensk skog, men med ett nästan sagolikt utseende. Charmiga ugglor är bedrägligt lugna och vakar alltid över ormbunkar, barr, trollsländor, svampar och mossa. Swedish Forest, Mini Blue i blå nyanser är ett mönster där det alltid finns något nytt att upptäcka. Mönstret är en nedskalad version av tapetmönstret Swedish Forest.

Rebel Walls


2022-05-24

Essentiel

Tänk om vi lägger till lite liv tillbaka till det väsentliga? Vår ESSENTIAL-kollektion är inspirerad av den skandinaviska rörelsen, dess naturlighet och dess enkelhet. Här har vi hittat den perfekta balansen utan att gå överbord: det finns vegetabiliskt, blommigt, slätter och framför allt mycket glädje.

Caselio

2022-05-24

Linen edition

Linne, linne och mer linne på våra tapeter! Efter de (galna) framgångarna med tidigare utgåvor har vi skapat en ny exklusiv LINEN-kollektion kring detta överdrag med den vackraste effekten. Förutom en rad linnevävar, bjuder ett nytt mer upphöjt linne in sig i din dekoration. Alla tapeter i LINEN-kollektionen är vinyl på non-woven för enkel montering i husets alla rum (sovrum, matsal, vardagsrum, kontor, kök, badrum, etc.).

Caselio

2022-05-24

Gardens

Välkommen till en sensationell trädgård i fransk stil. Gå med oss ​​runt en park full av förtrollande blommor: under den vackra pergolan av "Clématites" för att beundra en riklig bädd av "Dahlior", betrakta på långt håll en äng av vilda blommor, sedan strosa runt näckrosorna i en pöl av nonchalanta "Nymphéas" . Tidigare under säsongen blommade en rad "Magnolias" spektakulärt och lämnade ett bestående intryck. Allt som återstår att göra är att koppla av eller arbeta på dina pressade blommor med "Herbier" förtrollad av den mjuka parfymen av blåregn i en tunnlar av "Glycine"...

Casadeco

2022-04-25

Essens

Samtida, sinnliga tapeter med djupa rötter i Österlens skånska mylla. Enkla, organiska former i milda, harmoniska färgskalor som omfamnar naturens och livets essens – stunden här och nu.

Boråstapeter

2022-04-01

Hav & Land

En klassiker och vår mest omtyckta tapet i nya färger! Kristina kommer ursprungligen från våra arkiv där vi fann henne i lådan märkt 1930-tal. De nya färgerna är beige/rost, gul, mörkgrön och mörkgrå.

Duro

2022-02-24

Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet – men ändå alltid nära henne själv och med ett personligt förhållningssätt.  Mönsterrapporten ser hon som en gnutta magi, där litet snabbt kan bli stort och där de minsta av nyansskiftningar kan förändra känslan i ett helt hem.

Midbec

2022-02-24

Kalk 3

Med den vackra matta ytan får du en fridfull känsla på dina väggar. Det nya mönstret i Kalk som är utan mönsterpass, är nu ännu lättare att tapetsera för att få ett perfekt resultat. Kollektionen innehåller 64 färger; alltifrån olika nyanser i vitt till dämpat grönt, blått och brunt.


Midbec

2022-02-17

Santiago

Santiago är vår nya exklusiva tapetkollektion.

I boken hittar man både blommor och blad, medaljonger, småmönstrat samt geometriska mönster

verkligen värd ett besök hos någon av våra återförsäljare för att se live.


Carma

2022-01-19

Timeless Traditions

En omsorgsfullt färgkoordinerad kollektion av stilsäkra mönster i traditionell stil. Tidlösa tapeter med ett rent formspråk som känns samtida men också tydligt knyter an till vårt kulturella arv.


Boråstapeter

2022-01-19

Jordnära


Vår kollektion Jordnära omfamnar begreppet slow living med mönster i mjuk estetik och vilsam framtoning. Här ska man känna närheten till naturen, skönheten i det avskalade och enkla.
Uttrycket är en harmoni mellan konst och natur där det vilda tämjs elegant och drömskt.

Vår kärlek till hantverket har fått ta stor plats genom omsorgsfulla penseldrag där transparens möter mjuka texturer och moderna grafiska linjer.

 

Sandbergs 

2021-12-20

Good vibes


I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


Midbec

 

2021-12-20

Signature


Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


Midbec

 

2021-12-14

Velvet


VELVET-kollektionen finns i mer än 45 enkla färger, inklusive 9 metalliska färger. Vi hittar det väsentliga (beige, taupe, grått, vitt), det väsentliga khaki, midnattsblått, ockra och terrakotta förstärkt med en touch av guld och koppar eller till och med vackra varma tvåtonsfärger.


Caselio

 

2021-12-14

Arts & Crafts


Blommig och djärv, tidlös och unik, Arts & Crafts-kollektionen gillar att leka med paradoxer! Den här samlingen hyllar Art & Crafts-rörelsen i slutet av 1800-talet under beskydd av William Morris.


Casadeco

 

2021-11-22

Flora

Underbar kollektion i lantlig stil med blommor, randigt och småmönstrat.


 

2021-11-22

Petit Fleur 5

Petit Fleur är en ny småblommig kollektion i kraftfulla men också sobra färger.

Romantiska blommor och blad i en härlig mix. Du hittar även bårder i den här fina kollektionen.

 

2021-10-19

Treasured

En 500 år gammal gobeläng inspirerade till ett helt nytt mönster. Skattjakten ledde sedan vidare till fler nya motiv, men också till handplockade pärlor från vårt arkiv. Här finns marmorytor, trellistapeter, stram geometri och slingrande blomster för dig som vågar ta ut svängarna och låta väggarna tala för sig själva.

2021-10-13

Melodi

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

2021-10-12

Swedish Designers

Swedish Designers innehåller slingrande blomster men också striktare, mer grafiska former. Klara, bjärta kulörer men också lugnare, mer nedtonade färgskalor. Gemensamt för alla tapeterna är att de har sin egen historia att berätta. Unika uttryck för personliga hem. Modiga, lekfulla och stilsäkra.

2021-09-17

Enfärgad & Randig

Det sägs att färger berör oss på olika sätt. Precis som naturen. Kanske är det just naturens rikedom av färger som skapar det där lugnet. Granskogens tonade nyanser av grönt och skägglavens varierade nyanser av grått och beige.

I kollektionen Enfärgad & Randig ger vi dig närheten till det skandinaviska landskapets natur med våra klassiska enfärgade och randiga tapeter.

2021-09-17

Flowery

På tapeten Blomsterhav möter du designer Noomi Spanges favoritblomster från barndomens trädgård och ängar. Sångfåglarna på Sissa Sundlings tapet med samma namn samsas med fagra fjärilar bland mullbär och ljus schersmin. Och sist men inte minst: Amanda Nordblads glada, stolta solrosor. 

2021-09-09

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.

2021-09-09

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.


2021-09-07

Natural Vibes

Natural Vibes är en kollektion med sobra färger.

En härlig blandning av enfärgat, djurmotiv, rutigt och randigt.

Ute i butik i September!


2021-06-10

Grönhaga

Kollektionen Grönhaga innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.


2021-06-10

Tissage

Inspirerad av de mest överdådiga tygerna är "Tissage" designad enligt en korsad struktur som textilens varp och väft och präglas av en lätt lättnad vid beröringen. Föreställt sig i en rad av 63 olika nyanser, vissa toner förstärks av en iriserande tråd, vilket ger sin subtila värdefulla touch.


2021-06-01

Blommor & Blad

Tänk äppelblom, bladverk och fågelsång. Finns det något härligare än när ljuset återvänder på sommaren som kommer med grönska och långa nätter? Duros nya kollektion Blommor & Blad tar med er till trädgårdsfest och blommande täppor.

En kär vän gör ett gästspel, Hudiksvalls Teater nu i QuickUp. Följ med i vår trädgårdsvandring.

Videospelare


2021-05-24

Vårt Arkiv 2022

I kollektionen Vårt Arkiv har vi samlat några av alla älskade favoriter som vi funnit på nytt och vill dela med oss av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inrednigsstil. Vi har valt med hjärtat och gett dom en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklanger i det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i.  


2021-04-28

Oddity

Kollektionen Oddity vill sätta ljus på den underbara egenskapen att våga vara annorlunda och personlig. Lite excentrisk, men på ett modernt och eget sätt. Den här tidsenliga kollektionen, med inspiration från hela världen, handlar om att resa på insidan och att upptäcka guldkorn från världens alla hörn och kanter via ditt eget hem. Varför inte starta jorden runt-resan i vardagsrummet?


2021-04-28

Cottage Garden

Cottage Garden innehåller vackra, tidlösa tapeter i en dämpad och lågmäld färgskala, med undantag för några lite klarare kulörer. Här finns rustika tapeter och taktila ytor med mycket karaktär, men också lugna, poetiska mönster ton i ton. En varm, konstnärlig tapetkollektion att älska med alla sinnen.


2021-03-11

Borosan

Moderna papperstapeter med mycket karaktär, skapade enligt svensk hantverkstradition.
Nya mönster i vackra färgkombinationer men också en och annan pärla från vårt historiska tapetarkiv.

45 fantastiska tapeter som är lätta att arbeta med och håller länge, både vad gäller stil och kvalitet!


2021-03-08

So White 4


2021-03-08

Chevron

CHEVRON-kollektionen visar varma, djupa nyanser den här säsongen, och det är precis vad vi behövde för att ge äkthet och komfort i våra utrymmen. Dess 35-färgiga pantone avslöjar tidlösa mineralnyanser (vit, grå, beige, taupe, mörkt linne), soliga kryddor (ockra), för att inte tala om den mycket trendiga gröna och blåa. Och för att lägga till en glad twist arbetade vi med vacker värme och lysande metallics.

2021-03-08

Stone

Sten, det rena och fina mineralet har inspirerat skapandet av denna enkla men sofistikerade tapet. "Stone" tolkar patina på en vägg med skuggor och ljusa, matta och glänsande ytor. Ytan verkar ha blivit gnuggad, sliten, präglad av tiden, förskönad av dess förflutna ... En stor palett med 58 färger gör att du kan hitta exakt rätt nyans för dina dekorativa önskemål. Lätta och mysiga neutraler, mjuka vackra blues och varmare nyanser från pulverformiga till rika toner ... Och den här säsongen har Casadeco utvecklat greenerna: lav, salvia, skog, khaki, verbena, jade, topas, mandel ... alltid skarpa, alltid på trend!

2021-02-25

Suavage

Sauvage är en kollektion för er som gillar mustiga färger i rutigt, enfärgat och randigt.

Tänk er en pub från England eller Skottland. Här hittar ni tapeterna till er alldeles egen Pub eller kanske biblioteket med ett par maffiga Chesterfieldfotöljer.

Kan bli hur läckert som helst.

2021-02-25

Chalk 

Chalk Mural är en tvåfärgad kalktapet i jordnära nyanser, här med varmgrå bas och ljust dimgrå överdel. Ytan har små svepande rörelser, liket penseldrag målade vått i vått. Rustik, levande och sinnlig, och extra fin t ex bakom sängen, vid matbordet eller i hallen.

Tapeten mäter 180x265 cm och kommer i fyra 45 cm breda våder levererat i en tapetrulle. Vi rekommenderar att delningen mellan färgfälten är ca 135 cm från golvet.

2021-02-12

Best Of 

De mest efterfrågade kategorierna botaniskt, ytor, natur, barn och kartor har alla sin rättmätiga plats i denna kollektion. Teman som ni visat att ni älskar, och som vi alltid har haft och kommer att ha tillgängliga i vårt urval av mönster och motiv.

(Rebel Walls)

2021-02-12

Well-Being 

Vad ska man göra när ekorrhjulet bara tycks snurra snabbare och snabbare? I en tid med höga krav är det viktigare än någonsin att skapa en lättillgänglig och lugn plats för avkoppling. När mår du som bäst? Kanske är det när du utövar en hobby som du älskar, eller när du vandrar i skogen? Vår kollektion Well-Being bjuder på tapeter som har tagits fram för att ge dig samma känsla av välbefinnande som du upplever när du gör de saker du gillar mest. Kollektionen hjälper dig att förvandla ditt hem till en perfekt oas för avkoppling, så att du kan stressa ner och ladda batterierna på hemmaplan. Dessutom får du en underbar kuliss som ramar in familjemyset eller middagarna med bästa vännerna. Och bara det är en energiboost i sig! 

(Rebel Walls)

2021-02-04

Sunnanö 

Med Evert Taubes visa "Dansen på Sunnanö" och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

2021-02-04

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött. (Midbec) 

2023-2-20

Once upon a time

Nyhet från Casadeco.


Casadeco
2023-2-20

Gaze

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-20

Uni Jute

Nyhet från Caselio.


Caselio
2023-2-9

Elements

Kollektionen präglas av designern Björn Nilssons unika hyllning till naturligt trä. Han ger liv till detta ädla och autentiska material, som länge varit en kär vän till våra svenska hem. I kollektionen hittar du mönster med geometriska inslag i ett vidsträckt utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen.


MIdbec
2023-1-20

Shades

Shades är en kollektion med en komplett färgpalett.

Melerade tapeter med en arbetad och gedigen botten vilket ger den en livfull och vackeryta.

varför måla när man kan sätta tapet?

2022-11-10

Inspire 

Skapa en diskret exotisk miljö hemma med denna pärla från kollektionen Inspire. Dess gröna botten skapar djup och det svartvita mönstret ger ett levande uttryck till dina väggar. Bland bladen gömmer sig kolibrie tillsammans med fjärilar.

Midbec


2022-11-10

Fågelsång 

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former,blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Midbec


2022-10-24

Blooming Garden 

En kollektion med klassiska mönster i sobra färger.

Blommor, blad, rutigt, böljande kullar, Toile de jouy mm..

Carma.


2022-10-24

British Heritage 2

Uppföljare till succén British Heritage är här.

Fler underbara Morris mönster i nya färgkombinationer.

Carma.


2022-10-13

Rebel Walls Favorites

En typisk svensk skog, men med ett nästan sagolikt utseende. Charmiga ugglor är bedrägligt lugna och vakar alltid över ormbunkar, barr, trollsländor, svampar och mossa. Swedish Forest, Mini Blue i blå nyanser är ett mönster där det alltid finns något nytt att upptäcka. Mönstret är en nedskalad version av tapetmönstret Swedish Forest.

Rebel Walls


2022-05-24

Essentiel

Tänk om vi lägger till lite liv tillbaka till det väsentliga? Vår ESSENTIAL-kollektion är inspirerad av den skandinaviska rörelsen, dess naturlighet och dess enkelhet. Här har vi hittat den perfekta balansen utan att gå överbord: det finns vegetabiliskt, blommigt, slätter och framför allt mycket glädje.

Caselio

2022-05-24

Linen edition

Linne, linne och mer linne på våra tapeter! Efter de (galna) framgångarna med tidigare utgåvor har vi skapat en ny exklusiv LINEN-kollektion kring detta överdrag med den vackraste effekten. Förutom en rad linnevävar, bjuder ett nytt mer upphöjt linne in sig i din dekoration. Alla tapeter i LINEN-kollektionen är vinyl på non-woven för enkel montering i husets alla rum (sovrum, matsal, vardagsrum, kontor, kök, badrum, etc.).

Caselio

2022-05-24

Gardens

Välkommen till en sensationell trädgård i fransk stil. Gå med oss ​​runt en park full av förtrollande blommor: under den vackra pergolan av "Clématites" för att beundra en riklig bädd av "Dahlior", betrakta på långt håll en äng av vilda blommor, sedan strosa runt näckrosorna i en pöl av nonchalanta "Nymphéas" . Tidigare under säsongen blommade en rad "Magnolias" spektakulärt och lämnade ett bestående intryck. Allt som återstår att göra är att koppla av eller arbeta på dina pressade blommor med "Herbier" förtrollad av den mjuka parfymen av blåregn i en tunnlar av "Glycine"...

Casadeco

2022-04-25

Essens

Samtida, sinnliga tapeter med djupa rötter i Österlens skånska mylla. Enkla, organiska former i milda, harmoniska färgskalor som omfamnar naturens och livets essens – stunden här och nu.

Boråstapeter

2022-04-01

Hav & Land

En klassiker och vår mest omtyckta tapet i nya färger! Kristina kommer ursprungligen från våra arkiv där vi fann henne i lådan märkt 1930-tal. De nya färgerna är beige/rost, gul, mörkgrön och mörkgrå.

Duro

2022-02-24

Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet – men ändå alltid nära henne själv och med ett personligt förhållningssätt.  Mönsterrapporten ser hon som en gnutta magi, där litet snabbt kan bli stort och där de minsta av nyansskiftningar kan förändra känslan i ett helt hem.

Midbec

2022-02-24

Kalk 3

Med den vackra matta ytan får du en fridfull känsla på dina väggar. Det nya mönstret i Kalk som är utan mönsterpass, är nu ännu lättare att tapetsera för att få ett perfekt resultat. Kollektionen innehåller 64 färger; alltifrån olika nyanser i vitt till dämpat grönt, blått och brunt.


Midbec

2022-02-17

Santiago

Santiago är vår nya exklusiva tapetkollektion.

I boken hittar man både blommor och blad, medaljonger, småmönstrat samt geometriska mönster

verkligen värd ett besök hos någon av våra återförsäljare för att se live.


Carma

2022-01-19

Timeless Traditions

En omsorgsfullt färgkoordinerad kollektion av stilsäkra mönster i traditionell stil. Tidlösa tapeter med ett rent formspråk som känns samtida men också tydligt knyter an till vårt kulturella arv.


Boråstapeter

2022-01-19

Jordnära


Vår kollektion Jordnära omfamnar begreppet slow living med mönster i mjuk estetik och vilsam framtoning. Här ska man känna närheten till naturen, skönheten i det avskalade och enkla.
Uttrycket är en harmoni mellan konst och natur där det vilda tämjs elegant och drömskt.

Vår kärlek till hantverket har fått ta stor plats genom omsorgsfulla penseldrag där transparens möter mjuka texturer och moderna grafiska linjer.

 

Sandbergs 

2021-12-20

Good vibes


I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


Midbec

 

2021-12-20

Signature


Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


Midbec

 

2021-12-14

Velvet


VELVET-kollektionen finns i mer än 45 enkla färger, inklusive 9 metalliska färger. Vi hittar det väsentliga (beige, taupe, grått, vitt), det väsentliga khaki, midnattsblått, ockra och terrakotta förstärkt med en touch av guld och koppar eller till och med vackra varma tvåtonsfärger.


Caselio

 

2021-12-14

Arts & Crafts


Blommig och djärv, tidlös och unik, Arts & Crafts-kollektionen gillar att leka med paradoxer! Den här samlingen hyllar Art & Crafts-rörelsen i slutet av 1800-talet under beskydd av William Morris.


Casadeco

 

2021-11-22

Flora

Underbar kollektion i lantlig stil med blommor, randigt och småmönstrat.


 

2021-11-22

Petit Fleur 5

Petit Fleur är en ny småblommig kollektion i kraftfulla men också sobra färger.

Romantiska blommor och blad i en härlig mix. Du hittar även bårder i den här fina kollektionen.

 

2021-10-19

Treasured

En 500 år gammal gobeläng inspirerade till ett helt nytt mönster. Skattjakten ledde sedan vidare till fler nya motiv, men också till handplockade pärlor från vårt arkiv. Här finns marmorytor, trellistapeter, stram geometri och slingrande blomster för dig som vågar ta ut svängarna och låta väggarna tala för sig själva.

2021-10-13

Melodi

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

2021-10-12

Swedish Designers

Swedish Designers innehåller slingrande blomster men också striktare, mer grafiska former. Klara, bjärta kulörer men också lugnare, mer nedtonade färgskalor. Gemensamt för alla tapeterna är att de har sin egen historia att berätta. Unika uttryck för personliga hem. Modiga, lekfulla och stilsäkra.

2021-09-17

Enfärgad & Randig

Det sägs att färger berör oss på olika sätt. Precis som naturen. Kanske är det just naturens rikedom av färger som skapar det där lugnet. Granskogens tonade nyanser av grönt och skägglavens varierade nyanser av grått och beige.

I kollektionen Enfärgad & Randig ger vi dig närheten till det skandinaviska landskapets natur med våra klassiska enfärgade och randiga tapeter.

2021-09-17

Flowery

På tapeten Blomsterhav möter du designer Noomi Spanges favoritblomster från barndomens trädgård och ängar. Sångfåglarna på Sissa Sundlings tapet med samma namn samsas med fagra fjärilar bland mullbär och ljus schersmin. Och sist men inte minst: Amanda Nordblads glada, stolta solrosor. 

2021-09-09

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.

2021-09-09

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.


2021-09-07

Natural Vibes

Natural Vibes är en kollektion med sobra färger.

En härlig blandning av enfärgat, djurmotiv, rutigt och randigt.

Ute i butik i September!


2021-06-10

Grönhaga

Kollektionen Grönhaga innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.


2021-06-10

Tissage

Inspirerad av de mest överdådiga tygerna är "Tissage" designad enligt en korsad struktur som textilens varp och väft och präglas av en lätt lättnad vid beröringen. Föreställt sig i en rad av 63 olika nyanser, vissa toner förstärks av en iriserande tråd, vilket ger sin subtila värdefulla touch.


2021-06-01

Blommor & Blad

Tänk äppelblom, bladverk och fågelsång. Finns det något härligare än när ljuset återvänder på sommaren som kommer med grönska och långa nätter? Duros nya kollektion Blommor & Blad tar med er till trädgårdsfest och blommande täppor.

En kär vän gör ett gästspel, Hudiksvalls Teater nu i QuickUp. Följ med i vår trädgårdsvandring.

Videospelare


2021-05-24

Vårt Arkiv 2022

I kollektionen Vårt Arkiv har vi samlat några av alla älskade favoriter som vi funnit på nytt och vill dela med oss av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inrednigsstil. Vi har valt med hjärtat och gett dom en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklanger i det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i.  


2021-04-28

Oddity

Kollektionen Oddity vill sätta ljus på den underbara egenskapen att våga vara annorlunda och personlig. Lite excentrisk, men på ett modernt och eget sätt. Den här tidsenliga kollektionen, med inspiration från hela världen, handlar om att resa på insidan och att upptäcka guldkorn från världens alla hörn och kanter via ditt eget hem. Varför inte starta jorden runt-resan i vardagsrummet?


2021-04-28

Cottage Garden

Cottage Garden innehåller vackra, tidlösa tapeter i en dämpad och lågmäld färgskala, med undantag för några lite klarare kulörer. Här finns rustika tapeter och taktila ytor med mycket karaktär, men också lugna, poetiska mönster ton i ton. En varm, konstnärlig tapetkollektion att älska med alla sinnen.


2021-03-11

Borosan

Moderna papperstapeter med mycket karaktär, skapade enligt svensk hantverkstradition.
Nya mönster i vackra färgkombinationer men också en och annan pärla från vårt historiska tapetarkiv.

45 fantastiska tapeter som är lätta att arbeta med och håller länge, både vad gäller stil och kvalitet!


2021-03-08

So White 4


2021-03-08

Chevron

CHEVRON-kollektionen visar varma, djupa nyanser den här säsongen, och det är precis vad vi behövde för att ge äkthet och komfort i våra utrymmen. Dess 35-färgiga pantone avslöjar tidlösa mineralnyanser (vit, grå, beige, taupe, mörkt linne), soliga kryddor (ockra), för att inte tala om den mycket trendiga gröna och blåa. Och för att lägga till en glad twist arbetade vi med vacker värme och lysande metallics.

2021-03-08

Stone

Sten, det rena och fina mineralet har inspirerat skapandet av denna enkla men sofistikerade tapet. "Stone" tolkar patina på en vägg med skuggor och ljusa, matta och glänsande ytor. Ytan verkar ha blivit gnuggad, sliten, präglad av tiden, förskönad av dess förflutna ... En stor palett med 58 färger gör att du kan hitta exakt rätt nyans för dina dekorativa önskemål. Lätta och mysiga neutraler, mjuka vackra blues och varmare nyanser från pulverformiga till rika toner ... Och den här säsongen har Casadeco utvecklat greenerna: lav, salvia, skog, khaki, verbena, jade, topas, mandel ... alltid skarpa, alltid på trend!

2021-02-25

Suavage

Sauvage är en kollektion för er som gillar mustiga färger i rutigt, enfärgat och randigt.

Tänk er en pub från England eller Skottland. Här hittar ni tapeterna till er alldeles egen Pub eller kanske biblioteket med ett par maffiga Chesterfieldfotöljer.

Kan bli hur läckert som helst.

2021-02-25

Chalk 

Chalk Mural är en tvåfärgad kalktapet i jordnära nyanser, här med varmgrå bas och ljust dimgrå överdel. Ytan har små svepande rörelser, liket penseldrag målade vått i vått. Rustik, levande och sinnlig, och extra fin t ex bakom sängen, vid matbordet eller i hallen.

Tapeten mäter 180x265 cm och kommer i fyra 45 cm breda våder levererat i en tapetrulle. Vi rekommenderar att delningen mellan färgfälten är ca 135 cm från golvet.

2021-02-12

Best Of 

De mest efterfrågade kategorierna botaniskt, ytor, natur, barn och kartor har alla sin rättmätiga plats i denna kollektion. Teman som ni visat att ni älskar, och som vi alltid har haft och kommer att ha tillgängliga i vårt urval av mönster och motiv.

(Rebel Walls)

2021-02-12

Well-Being 

Vad ska man göra när ekorrhjulet bara tycks snurra snabbare och snabbare? I en tid med höga krav är det viktigare än någonsin att skapa en lättillgänglig och lugn plats för avkoppling. När mår du som bäst? Kanske är det när du utövar en hobby som du älskar, eller när du vandrar i skogen? Vår kollektion Well-Being bjuder på tapeter som har tagits fram för att ge dig samma känsla av välbefinnande som du upplever när du gör de saker du gillar mest. Kollektionen hjälper dig att förvandla ditt hem till en perfekt oas för avkoppling, så att du kan stressa ner och ladda batterierna på hemmaplan. Dessutom får du en underbar kuliss som ramar in familjemyset eller middagarna med bästa vännerna. Och bara det är en energiboost i sig! 

(Rebel Walls)

2021-02-04

Sunnanö 

Med Evert Taubes visa "Dansen på Sunnanö" och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

2021-02-04

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött. (Midbec) 

2023-1-20

Shades

Shades är en kollektion med en komplett färgpalett.

Melerade tapeter med en arbetad och gedigen botten vilket ger den en livfull och vackeryta.

varför måla när man kan sätta tapet?

2022-11-10

Inspire 

Skapa en diskret exotisk miljö hemma med denna pärla från kollektionen Inspire. Dess gröna botten skapar djup och det svartvita mönstret ger ett levande uttryck till dina väggar. Bland bladen gömmer sig kolibrie tillsammans med fjärilar.

Midbec


2022-11-10

Fågelsång 

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former,blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Midbec


2022-10-24

Blooming Garden 

En kollektion med klassiska mönster i sobra färger.

Blommor, blad, rutigt, böljande kullar, Toile de jouy mm..

Carma.