Nutid

Nutid - Spångsjö Färg AB

 

Spångsjö Färg AB är din lokala färghandlare i Falköping och i Tidaholm. Vi är ett familjeföretag och en fackhandel med lång erfarenhet i branschen. Historien startade redan 1947 med en måleriverksamhet (idag Spångsjö Måleri AB) och 1968 utökades verksamheten med en butik.

Butiken i Falköping finns sedan 1985 på Österängsgatan 1.

I april år 2011 utökades verksamheten med en butik på Järnvägsgatan 5 i Tidaholm.

 

Genom åren har det skett stora förändringar i våra lokaler och i vår verksamhet händer det ständigt något nytt.

Vårt sortiment har utökats sedan starten och idag är Färg, Tapet, Golv, Tyg och Kakel de fem benen i vår verksamheten. Kakel är den senaste nyheten!

 

Idag arbetar både 2:a och 3:e generationen i familjeföretaget som fortfarande ägs av familjen Spångsjö. Vi är inte knutna till någon kedja, utan vi arbetar på för egen maskin. I butiken är både privatpersoner och företag våra kunder. Vi kan också förmedla kontakt till duktiga hantverkare.

 

Vår duktiga personal ger dig tips och råd för att du ska få det bästa resultatet. Har du inte möjligheten att komma in i butiken, tveka inte att ringa oss om du har några frågor. Vi hälsar dig välkommen till oss, såväl i butiken som via telefon! Följ oss även på hemsida och sociala medier för senaste nytt.

Hos oss händer det ständigt något nytt!

 

Välkommen till oss i butiken! Följ oss även på hemsida och sociala medier för senaste nytt.

Årets LADY-ambassadör 2014

Finn inspiration hos oss

Få tips och råd av vår duktiga personal

Delar av vår laguppställning

Butiken på Järnvägsgatan 5 i Tidaholm öppnade i april år 2011

Vi hjälper dig med matchningarna