Aktuellt

2019-01-24

 

Grunge

Tapetnyhet från Tapetterminalen

 

 

2019-01-24

 

Solitär

Tapetnyhet från Midbec

 

Med kollektionen Solitär får du möjlighet att blomma ut och skapa ett vackert och personligt hem. Den matta kalkade ytan ger rummet en elegant och harmonisk look och skapar en behaglig plats att umgås i. Kollektionens ljuva färgskala består av dämpade pasteller som enkelt matchar dagens möbler och inredning.

2019-01-24

 

Destiny

Tapetnyhet från Midbec

 

I tapetkollektionen Destiny mixas botaniska mönster som asiatisk bambu och exotisk växtlighet med naturtrogna imitationer av trä och krokodilhud. Kollektionens färgskala går i jordnära toner som blandas med mer färgsprakande nyanser.

2019-01-20

 

Nippon

Tapetnyhet från Sandberg Wallpaper

 

Tapeterna i Nippon är vår tolkning av den japanska wabi-sabi-traditionen. En hyllning till tanken om skönhet i det enkla, naturliga och operfekta. Med ödmjukhet inför den stora mängd idogt arbete och precision som läggs i skapandet av traditionellt hantverk, föremål, trädgårdar och ceremonier. Våra tolv mönster är hämtade ur minnena från en längre resa genom Japan, i dess städer, byar och natur. Alla tolv mönster är ritade för hand, formgivna och producerade med inspiration från traditionella japanska tekniker.

2019-01-20

 

Duro 1900

Tapetnyhet från Duro

 

Tänk så mycket som hände under 1900-talet, stort som smått! På Duro har vi sedan 1930 tillverkat tapeter och nu vill vi visa dig vår historia. I kollektionen Duro 1900 har vi tagit fasta på tapethistorien och skapat en arkivkollektion som lyfter fram tidlösa svenska klassiker.

 

Tidsresan börjar i det tidiga 1900-talet med svulstiga slingor, fortsätter i en stramare 30-tals funkisstil och avslutas i en fantasifull fondtapet när 2000-talet tar vid. Däremellan dyker vi i våra arkiv och hittar mönster av kända svenska formgivare så som Viola Gråsten, 10-gruppen och Toni Hermansson.

 

Tapeter kommer alltid vara ett sätt att uttrycka sig på. Därför samlar vi 1900-talets tapethistoria nu i en enda bok! Välkommen till en spännande resa i en samling tapeter som är lika fina nu som då!

2019-01-09

 

Oriental Dreams

Tapetnyhet från Boråstapeter

 

Oriental Dreams är en exklusiv tapetkollektion inspirerad av Fjärrans Österns raffinerande skönhet. Våra tapetdesigners har kombinerat orientalisk design med de inredningstrender vi ser i norra Europa, och resultatet är en unik och utsökt samling tapeter med exotisk twist.

 

Bland dessa lyxiga tapeter från Boråstapeter finns lugna, rogivande sovrumstapeter med avskalad estetik, men också slingrande blommönster och ornamenterade medaljongtapeter för väggar i blickfånget, kanske i hall eller vardagsrum. Allt i en rik och varierad färgskala från mörkaste blått till lenaste rosa och svalaste vitt.

Låt dig inspireras att skapa ett rum för dina egna Oriental Dreams!

2019-02-13

 

Hidden Garden

Tapetnyhet från Tapetterminalen

 

 

2018-11-23

 

Wild

Tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Wild tar oss till djupet av den exotiska regnskogen där varje mönster adderar en känsla av vild natur samtidigt som de skapar en mysig och varm atmosfär i hemmet. Palmblad i färgrika kulörer, geometriska mönster där matta ytor möter skimmer och nätt bambuliknande växtlighet kombineras med livfulla enfärgade tapeter.

 

2018-11-23

 

Regatta Crew

Tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Regatta Crew är en nautisk kollektion som skapar känslan av att det brusande havet finns runt husknuten och att stranden bara är ett stenkast bort. Klassiska maritima mönster kombineras med mönster inspirerade av den Australiensiska surfkulturen. Nyanser som marinblått, rött och krispigt vitt blandas med trendiga kulörer som armégrönt, pastellrosa och skiffergrått.

 

2018-11-23

 

Living

Tapetnyhet från Midbec

 

I tapetkollektionen Living hittar du vackra irisblommor och mjuka bladmönster i olika former som skapar en mysig och lugn atmosfär i hemmet. Behagliga blå toner blandas med jordnära kulörer som grått, brunt och skogsgrönt.

 

2018-11-06

 

Happy Dreams

Tapetnyhet från Casadeco

 

Poesi, ömhet och fantasi… ge dig ut på en resa utöver det vanliga som är färgrik och har vackra historier, för att möta isbjörnar, snälla krokodiler, vackra flamingo, gulliga valar eller små glupska harar.

 

Kollektionsboken finns endast i Falköpingsbutiken, men kan lånas i Tidaholm (leverans 1-3 dagar)

 

2018-11-06

 

Patine

Tapetnyhet från Caselio

 

Med en perfekt reproduktion av det råa utseendet av patinerad puts har PATINE en häpnadsväckande spännvidd av 49 tidlösa färger för heminredning. Mineralfinishen av denna icke-vävda, lättapplicerade vinyltapeten och dess färgpalett ger ditt vardagsrum, kök eller arbetsrum en äkta charm.

 

Kollektionsboken finns endast i Falköpingsbutiken, men kan lånas i Tidaholm (leverans 1-3 dagar)

 

2018-11-06

 

Telas

Tapetnyhet från Caselio

 

Förutom modeeffekter utvecklar vår nya TELAS-kollektion det unika och förfinade mediet målad kanvas. Utvecklad i en otrolig palett med 61 enstaka färger och skapade med passion för att ge din inredningsdesign rytm och energi är våra vävda vinyltapeter enkla att applicera och förstorar varje rum i ditt hem.

 

Kollektionsboken finns endast i Falköpingsbutiken, men kan lånas i Tidaholm (leverans 1-3 dagar)

 

2018-11-01

 

Graphic World

Tapetnyhet från Engblad & Co

 

37 grafiska tapeter med enkla, slående former – Graphic World är en elegant och modern tapetkollektion som passar många rum och inredningsstilar.

 

Här finns grafiska tapeter inspirerade av allt från vårt storslagna solsystem till stadens råa betong, naturens mjuka former och spännande geometriska mönster. Allt i en mjuk färgskala från djupa, dova toner av blått, grått och grönt till pudriga pasteller, ibland med skimrande inslag.

 

Vissa av tapeterna skapar en stillsam, meditativ känsla, andra tar för sig och blir blickfång på väggen. Tre av tapeterna är digitaltryckta fondtapeter som kan måttanpassas efter just din vägg.

 

Välkommen till Engblad & Co:s grafiska värld, där skönheten finns överallt.

2018-11-28

 

Signature A Street Prints

Tapetnyhet från Tapetterminalen

 

 

 

2018-10-01

 

Tapetnyheter!

 

Två kartor från Majvillan

 

Nordic Compositions från Tapetterminalen

 

Sweet dreams från Midbec

 

Northern Stripes från Boråstapeter

 

 

2018-09-05

 

Global Living

Tapetnyhet från Engblad & Co

 

Med tapetkollektionen Global Living från Engblad & Co kan du återskapa känslan från din senaste resa i ditt eget hem. Våra designers har skapat just en värld av tapeter, med influenser från jordens alla hörn. En uttrycksfull, skandinavisk tapetkollektion med finstämd färgsättning och mönsterbilder hämtade från hela världen.

 

35 tapeter i en modern mix, från organiska mönster till intrikata figurer och optiska illusioner. Hela kollektionen andas rå elegans och färgskalan är lugn och harmonisk, som naturens egen palett. Tapeter med matta, taktila ytor matchas med ett och annat skimrande inslag. Välkommen att se världen genom våra ögon. Vilken tapet blir din nya favorit?

 

 

 

 

2018-11-01

 

Elements

Tapetnyhet från InTrade

 

Skön kollektion i engelsk design med naturen i fokus blandat med häftiga geometriska mönster och färgglada kolibris på vit eller svart botten. Guld, silver eller koppar snyggt inlagt i konturerna på flera av mönstren, gör detta till något alldeles extra. Färgerna går i turkos till olika toner av jadegrönt, jeansblått och kobolt, grått rosa och lila. Här kan man leka med olika häftiga kombinationer och få ihop ett personligt och stilsäkert hem.

 

 

2018-09-05

 

Wood´n stone

Tapetnyhet från Tapetterminalen

 

 

 

 

 

2018-11-01

 

Vivid

Tapetnyhet från InTrade

 

En trendig och färgstark kollektion med mönster av t ex svajande palmblad och prasslande bananblad. Finns i flera färgställningar och matchas fint med en ”stjärnbeströdd” enfärgad med små guldprickar eller en ”handmålad” enfärgad serie där man tydligt ser penseldragen. Färger i gröna, rosa och gula toner, midnattsblått och svart och förstås en vit. Går att matcha med alla mönster i boken som även innehåller ett fint skandinaviskt blommönster.

 

 

2018-10-01

 

Tapetnyheter!

 

Apelviken från Midbec

Culture från Midbec

 

Stripes@home från Fiona

 

Just for kids 2 från Tapetterminalen

Natural Stroy från Tapetterminalen

 

Reunited från InTrade

Lino från InTrade

Little Stars från InTrade

 

 

2018-08-29

 

Billie

Tapetnyhet från Boråstapeter

 

Billie är en modern, svensk tapetkollektion med ett och annat asiatiskt inslag. Här finns randen, medaljongen, bladslingorna, blommorna och den enfärgade tapeten, alla i Boråstapeters välkända EasyUp-kvalitet. Så mycket enklare, snyggare och snabbare än att måla, och ett bra val för dig som vill ha stor förändring för en liten peng!

 

Allt som allt omfattar kollektionen Billie 30 tapeter med färger och former som ligger i tiden, men som också står sig i många år framöver. Färgskalan går från ljust neutralt och dämpade pasteller till djupare toner av grått, brunt och indigo och en och annan klar accent. Här finns tapeter för alla rum och stilar.

 

 

 

 

2018-08-16

 

L´Hôtel

Tapetnyhet från Sandbergs

 

L´Hôtel är det lilla exklusiva boutiquehotellet där quirky uttryck samspelar med klassiska stilideal och kaxiga utropstecken. De stora modehusen möter den lilla hemliga cocktailbaren. Kollektionen bjuder på svulstiga mönster och mustiga färger i en eklektisk blandning. Tänk dig exklusiva sammetsgardiner, tunga lyxiga dofter och exotiska palmrum, det är här vi finns. Vi uppmuntrar till att Våga! Kombinera! Tänk annorlunda! Känslan är noga utvalt i en härlig mix. Bienvenue a L’Hôtel!

 

Kollektionsboken finns i Falköping, men går att låna i Tidaholm med 1-2 dgr leverans. Tapeterna går att beställa i båda butikerna.

 

 

 

 

2018-08-29

 

Linum

Design

Glasshouse

Tapetnyheter från Midbec

 

 

 

 

 

2018-05-24

 

GDPR

GDPR är en ny dataskyddsförordning som börjar gälla 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska

personuppgiftslagen (PuL).

På www.datainspektionen.se kan du läsa mer om den nya dataskyddsförordningen och vad den innebär.

 

Vår INTEGRITETSPOLICY

Spångsjö Färg AB

Spångsjö Måleri AB