Aktuellt

2018-03-22

 

Arboretum

Tapetnyhet från Sandbergs

 

Vi har studerat och inspirerats av arter i lummiga arboretum och färgsprakande blommande ängar. Kliv in i vår samling, upplev dofterna och kisa mot solen som lyser genom lövkronorna.

 

Finns i butiken Falköping,

går att låna i Tidaholm med 1-2 dgr leverans

2018-03-22

 

Animalia

Tapetnyhet från Midbec

 

Mystisk, magisk och exotisk! I tapetkollektionen Animalia får Emma J Shipleys dramatiska handritade djungelmotiv liv genom djärva färgställningar och metalliceffekter. Detaljerade mönster som exotiska papegojor, svingande lemurer, vilda tigrar och vackra giraffer förmedlar djungelns intensitet på väggarna. Finns i ett begränsat antal butiker.

 

Finns i butiken Falköping,

går att låna i Tidaholm med 1-2 dgr leverans

2018-03-16

 

Bouquet

Tapetnyhet från Carma

 

Härligt blommiga tapeter till våren.

 

Här hittar du en fantastisk mix utav blommiga, randiga och medaljongtapeter

2018-03-14

 

Morgongåva

Tapetnyhet från Midbec

 

En gåva, varje morgon. Tapetkollektionen Morgongåva är en hyllning till ljuset och växandet i ordets alla former. Mönstren och färgerna ger framtidstro och hopp genom den ljusa färgsättningen och de spirande formerna. Tapeterna i kollektionen har i flera fall lånat sina namn från de månader då växtligheten stoltserar som mest.

2018-03-14

 

What´s up 2

Tapetnyhet från Midbec

 

Whats up 2 är en kaxig och färgsprakande tapetkollektion. Tapeter med häftiga effekter som glow in the dark, whiteboard-yta och griffeltavel-yta mixas med färgstarka och energirika mönster med New York inspirerade motiv i olika former.

2018-03-14

 

Industri

Tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Industri kombinerar naturliga strukturer med rustik charm och opolerade ytor. Transformera enkelt mindre väggar till individuella eye-catchers eller skapa större utrymmen som imponerar med en urban avslappnad look. Färgpaletten består av betonggrått, rostrött samt bruna och blå kulörer som mixas med metalliceffekter.

2018-02-28

 

Rosemore 1838

Tapetnyhet från Carma

 

Den eleganta kollektionen Rosemore är influerad av de Engelska trädgårdarna och har en blandning av små nätta slingrande växter, strövande rosor, mystiska skogspartier och bladmedaljonger.Måste upplevas.

2018-02-28

 

Camellia 1838

Tapetnyhet från Carma

 

Med inspiration från växtriket bjuder kollektionen Camellia på fantastiska kreationer utav blommor i underbara färger lyxiga blad med glaspärlor samt iögonfallande geometriska mönster.

2018-02-24 - 2018-03-03

 

Kampanjvecka

 

Kampanjpriser på färg, tapet, tyg & kakel

 

se annons

2018-02-22

 

Anno

Tapetnyhet från Boråstapeter

 

I tapetkollektionen Anno hittar du en skatt av gammaldags tapeter i nytryck. Här finns originalmönster från olika stilar och epoker som till exempel rokoko, art déco och jugend samt sekelskiftet och den gustavianska tiden. En fantastisk svensk tapettradition och ett kulturhistoriskt arv vi vill förvalta och hålla levande.

De historiska tapeterna kommer från slott och herrgårdar men också från pigkammare och enklare hem. Medaljongtapeter, stänktapeter, storblommiga och småblommiga - alla tapetmönster har en verklig historia att berätta, och i våra varsamma tolkningar får berättelserna nytt liv.

2018-02-22

 

(Nya) Pigment

Tapetnyhet från Boråstapeter

 

I Pigment har vi helt hängivit oss åt färg- så mycket att vi låtit hela kollektionen vara enfärgad. Inspirationen kommer från vår vackra natur och tapeterna har en matt yta som fångar upp det nordiska ljuset perfekt. Att tapetsera ditt rum ger en mer ombonad känsla än målarfärg, därför har vi tagit fram inte mindre än 40 enfärgade tapeter i vackra färger som krämigt vit, svalt grå tillsammans med varmare kulörer i senapsgult, skogsgrönt och ljuvligt rosa. Dessutom har vi 5 limited edition-kulörer som representerar säsongens hetaste färger. Inspireras till ett uppdaterat och stilrent hem med tapeter ur Pigment!

2018-02-22

 

Stripes +

Tapetnyhet från InTrade

 

Ränder på längden och tvären, på höjden och bredden är innehållet i denna härligt färgglada kollektion. Förutom klassiska ränder, hittar man nya varianter i annorlunda design och dessutom mönster som har ränder som sitt mönster. Alltså, ränder som bildar rutor, ”handmålade” penseldrag eller t ex zigzag mönstrat. En mångfald av ränder som ny designidé, det är det + (pluset) står för. Färgerna är såväl klassiska i svart, vitt, grått och beige samt härligt färgstarka i pastelliga toner av grönt, blått, turkos, cerise och multifärgat. Här finns en rand för var och en.

2018-02-22

 

Core

Tapetnyhet från InTrade

 

En ljuvlig kollektion i mjuka färger och mönster med skön textil känsla. Influerad av Japan och dess natur i underbara trädmönster i impressionistisk anda, eller geometriska mönster som för tankarna till naturens egna skiftningar. Detta i kombination med vackra art déco mönster – även här hämtade från Japan – i tidstypisk design. Färgerna går i naturens sköna toner av blått och grönt samt beige och grått i kombination med lite mer subtila toner av jadegrönt och vinrött.

2018-02-22

 

Destination USA

Tapetnyhet från InTrade

 

En spännande bok som visar häftiga mönster från en rundtripp i USA, uppdelad efter olika teman som storstad, hav, strand och vildmark. Här finns motiv av coola bilar från Detroit, New Yorks gator, Cape Cod’s snäckor, björkskog och älg från Alaska, vinflaskor och korkar från Nappa Valley. Filmstjärnor från Hollywood, bergslandskap uppe i Rocky Mountains och slutligen lata dagar i Florida med golf och ananasmotiv. Här upplever man pulsen från USA’s fräckaste ställen och kan sätta känslan på väggarna hemma. En unik kollektion.

2018-02-22

 

Helsinki

Tapetnyhet från Casadeco

 

Dessa designer fulla av skandinavisk elegans överväldigar oss med sin rikedom av briljant sofistikerade svenska designkoder… De olika mönstren i denna kollektion designade av ej vävt papper hör till en artistiskt förfinad och dekorativ atmosfär, mycket precist designade för att vara estetiska och med endast essensen av god smak.

2018-02-22

 

Material

Tapetnyhet från Caselio

 

Den exklusiva och mycket praktiska samlingen MATERIAL är en unik kollektion som är en föreställning av ett utomordentligt urval tapeter som reproducerar oundvikliga material och trender inom inredning med häpnadsväckande realism. Med en djup utveckling av färger och motiv är dess ej vävda vinylstruktur enkel att applicera och det perfekta sättet att sätta en personlig prägel på varje vardagsrum, kök, hall eller sovrum.

2018-02-08

 

Impressionist

Tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Impressionist tar dig på en promenad genom vildvuxen frodig trädgård. Praktfulla pioner, fjärilar, pressade trädgårdsblommor, fjädrar och vackra marmoreringar utgör kollektionens mönster. Färgpalettens mjuka nyanser och jordiga toner förenas i vackra kombinationer i kollektionens alla mönster.

2018-01-25

 

Little Bandits

Tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Little Bandits är en modern kollektion för barnrummet! Lekfulla mönster som robotar, katter och flamingos blandas med geometriska former. Färgpaletten går från mjuka pasteller som mintgrön, ljusblå och rosa till mer gråa nyanser. Svart och guld ger kollektion en tuff look.

2018-01-25

 

Palma

Tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Palma består av fina mönster inspirerade av staden Palma. Trånga gränder med slitna murar och dofter från en god tapasbar. Varm bris från havet och behagligt sus från palmblad som vajar längs gatorna. Det är Palma de Mallorca. Färgerna består av dovt ljusa nyanser till mustiga jordiga toner. Tapetsera med en bit av Medelhavet.

2018-01-03

 

Äntligen 2018!

 

Nu har vi tagit steget in i 2018 & snart är Jul - & Nyårshelgerna slut för denna gång.

 

Fre 5/1 Trettondagsafton öppet 9-15

Lör 6/1 Trettondedag jul stängt

 

Mån 8/1 Ordinarie öppettider igen:

Falköping 7-18

Tidaholm 9-18 (lunchstängt 13-14)

 

Välkommen till oss!

2017-12-30

 

Gott Nytt År

 

Tack alla kunder för året 2017!

Nu laddar vi om för nytt år & nya projekt.

Gott Nytt 2018!

 

 

 

2017-12-27

 

Vi söker medarbetare

 

Vill du eller någon du känner bli en del av vårt gäng?

Vi söker butikssäljare.

 

Maila eller ring Caroline om du är intresserad eller har frågor.

caroline@spangsjo.se

070-25 13 718

2017-12-20

 

Salinas Safira

tapetnyhet från Tapetterminalen

 

All-time klassiska Salinas med dess alltid lika aktuella struktur har fått ny kostym. Betong, kakel, gnistrande träd, diskret all-over mönster och många flera för en uppdaterad och komplett garderob.

 

2017-12-20

 

Haylo

tapetnyhet från Tapetterminalen

 

Ett brett utbud av mönster från naturen i mjuka, ljusa toner såväl som starka och mer mättade nyanser. Stora maskrosor, ängsblommor, grenar och flamingos i härlig miljö kompletteras av fina ränder och enfärgat att kombinera med.

 

2017-12-13

 

Öppettider kring jul

 

Vi önskar alla våra kunder en God Jul & ett Gott Nytt År!

 

Är du fixarsugen mellan julklappsinslagning & Nyårsskålen, klicka på länken nedan för våra

öppettider för december, jul, nyår, trettondagshelgen

 

Öppettider kring jul

 

2018-01-12

 

Lounge Luxe

Tapetnyhet från Engblad & Co

 

Lounge Luxe är en exklusiv tapetkollektion med mycket finess, inspirerad av lyxhotell världen över. Tänk modern elegans men också retro chic, för här finns tydliga influenser av till exempel 20-tal och 60-tal. Lounge Luxe är en tapetkollektion att uppleva med alla sinnen. Taktila ytor, sofistikerade mönster och blänkande pärlemor möter sammetslen flock. Crémevitt och anda ljusa toner men också många dova nyanser som djupt grön, brun och turkos. Många av tapeterna har också skimrande inslag av guld, brons och silver. Höga mönsterrapporter och avancerade trycktekniker.

2017-12-01

 

70-årsjubileum

 

TACK alla kunder som har handlat hos oss i 70 år - firandet av vårt 70-årsjubileum fortsätter & pågår hela december! Vi bjuder på små & stora erbjudanden.

 

Läs mer här

 

2017-11-24

 

Black Friday

24 november

 

50% rabatt på Lady Perfection (Lady Tak).

 

20% rabatt på tapeter från Sandberg.

 

Gäller på ord. ca pris

Gäller endast 24 november 2017

Kan ej kombineras med andra erbjudanden

 

2017-11-22

 

Misuto

tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Misutos rofyllda mönster är inspirerade av den japanska naturen, dess landskap med dimhöljda berg och stillheten som råder där. Jordiga toner blandas med djupa livfulla nyanser av rött, orange och gult som representerar naturens årliga skiftningar.

2017-11-22

 

Family

tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Family består av mjuka återhållsamma mönster i skandinavisk stil och fina enfärgade tapeter med melerade ytor som ger liv åt rummets väggar. Den nordiska färgskalan går i behagliga nyanser av oliv, eukalyptus och puderrosa samt i tidlösa nyanser av grått och beige.

2017-11-22

 

Sound of Color

tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Sound of Color består av råa betongytor med inslag av metaller som silver, guld och koppar. Raka geometriska linjer, jordiga toner och tapeternas råa ytor ger kollektionen en modern look..

2017-11-16

 

Make Believe

tapetnyhet från Intrade

 

En söt liten barnkollektion för våra småttingar som älskar färg och fantasi. Här finns glasspinnar, hundar i himlen vilda djur och palmer, dinosaurer, prima ballerinor, monstertruckar, enhörningar – ja, listan är lång på gulliga mönster som kommer att glädja både barn och vuxna. Färgerna går i pastelliga toner: rosa, ljusblått gult, turkos, lila och grått. Som sidotapeter finns en ”rand” i zigzag-mönster, prickar, små söta hjärtan och fina stjärnor.

 

2017-11-16

 

Reflect

tapetnyhet från Intrade

 

Lyx och glamour i denna exceptionella kollektion med inspiration från en frodig trädgård i tropikerna i läckra färger och häftiga mönster. Kaxiga påfåglar, stora monstera blad och eleganta ”vattenfall”, därtill några fina serier med småmönstrat, snygga som sidotapeter. Här samsas tapeter med gnistrande pärlor, mjuk sammet, skinande folie och ytor med skön, matt känsla. Färgerna går i smaragdgrönt, härliga blå toner i allt från midnatt och petrol till turkos, skinande guld, pärlemor, varma vita och coola silvertoner. Sofistikerat, vågat och lyxigt.

 

2017-11-16

 

Deauville 2

tapetnyhet från Intrade

 

Den kända franska badorten på Atlantkusten har fått sätta sin prägel på denna härliga kollektion med marin känsla. Det är rött, vitt, blått och svart som bas, däremellan ljusblått och beige samt en skön grön ton. Fyrar, båtritningar, knopar, ankare och segelbåtar eller stjärnor och ränder för de som föredrar New England stilen. Ja, en riktigt klassisk pärla lika fin i sommarstugan på landet, våningen i sta’n som i det lilla huset på kusten. Enkelt, fräscht och mycket snyggt.

 

2017-11-16

 

It´s me

tapetnyhet från Carma

 

Barn/ungdomstapeter när dem är som bäst. Coola mönster, snygga färger och bra pris.

 

 

2017-11-01

 

Effekt

tapetnyhet från Midbec

 

Med tapeterna i kollektionen effekt får du ett lugnt och harmoniskt hem. Den dämpade sofistikerade färgskalan med allt från midnattsblått till vintervitt, ger hemmet dess rätta karaktär. Sätt effekt på hemmets alla fyra väggar eller kombinerar med någon av våra mönstrade tapeter. En enkel kollektion som är lätt att älska!

 

2017-11-04

 

Alla helgons dag

 

Denna lördag stängt.

Välkommen igen måndag 6/11.

 

Måndag öppet:

Falköping 7-18

Tidaholm 9-18

 

2017-11-01

 

Margaux

tapetnyhet från Midbec

 

I tapetkollektionen Margaux mixas moderna mönster med sofistikerade ytstrukturer. Rosor, cirklar, batik och grafiska former kombineras enkelt med kollektionens fina enfärgade tapeter i jordnära nyanser av aqua, blå, beige och mullvad.

 

2017-11-01

 

Mustique

tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Mustique är inspirerad av 20- och 30-talets flärdfulla glansdagar. Kollektionens eleganta tapetmönster i art déco stil i mjuka gröna, blå och beiga toner ger väggarna en exklusiv look. Med vackra palmblad, geometriska former och metallic detaljer skapar du enkelt en lyxig boutique känsla i hemmet.

 

2017-11-01

 

Pleasance

tapetnyhet från Tapetterminalen

 

Pleasance - Njut av vilda, härliga blommor, fria flygande fåglar och andra motiv från naturen. Se den fina designen i genomlysta blad och blommönster. Ytor med struktur som skrynkligt papper, sprucken betong, målade ränder och enfärgat kompletterar kollektionen.

 

 

2017-10-13

 

Global Fusion

tapetnyhet från Galerie

 

En kulturell resa med äventyr upplevda runt om i världen. Kollektionen består av 5 huvudgrupper, var och en inspirerad av traditioner, arkitektur och landskap från en speciell del av världen. Känn atmosfären och fördjupa dig i mönstrens karaktär.

 

 

2017-10-13

 

Archieve Wallpapers IV

tapetnyhet från Morris & Co

 

För den fjärde volymen av den enastående framgångsrika arkivserien har Morris & Co.-studien utforskat Morris roll som samlare av persiska mattor och globala textilier och det inflytande som det hade på hans arbete.

 

Inspirerad av Morris passion för att förstå hantverket i det förflutna och i öst innehåller denna samling anpassningar av sina fantastiska handknutna mattor samt de östliga textilierna som hittade kompletterande Morris-tyg och tapeter i interiören på Standen och Wightwick Manor.

 

En samling av åtta superlativa tapetdesign kompletteras av åtta unika tyger och fem klädtyger över en blandning av kvaliteter och produktionstekniker.

 

 

2017-10-04

 

Skogslyckan

tapetnyhet från Wallfashion

 

 

2017-10-04

 

Amospherest

tapetnyhet från Engblad & Co

 

Ilse Crawfords tapetkollektion Atmospheres är en hyllning till handens konst och kunnande - samtidigt som den ger en varm bakgrund till dagens moderna liv. De fem mönstren – Lines, Brush, Canvas, Knit och Weft är alla handmålade och inspirerade av den mänskliga kreativiteten. Det hantverksmässigt osymetriska skapar en spännande dynamik och ger en illusion av rörelse, textur och djup åt väggarna. Tapetmönstren har tagits fram just för att påverka sinnena och skänka ett rum en särskild atmosfär. Tapeterna är inte i första hand dekorativa utan skapar snarare en finstämd målerisk fond till inredningen.

2017-09-27

 

L'Atelier De Paris

tapetnyhet från InTrade

 

En kollektion i akvarell i modern tappning, handmålade mönster som överförts med hjälp av en speciell tryckteknik. Mönster och färger möter varann och bildar en spännande design som på nära håll ser ut som en härlig mix, men som på avstånd kan skönja t ex en blomma, träd eller bara en häftig målning. Färger i bl a blått, rött, grönt och underbara toner av grått och sand som flyter ihop och ger en alldeles unik effekt. Som vore det en handmålad tavla.

2017-09-27

 

Matilda

tapetnyhet från InTrade

 

En mycket söt och fräsch kollektion med blommor. Små eller stora i fina färgkombinationer, medaljonger och slingor. Alla går att matcha och därtill finns ränder och enfärgat. En ljuvlig sommarkänsla i traditionella mönster och fina pastelltoner, som rosa, blått, gult och grönt.

2017-09-27

 

Siroc

tapetnyhet från InTrade

 

Häftiga afrikanska influenser har hämtat inspiration till den här kollektionen. Siroc är taget från Sirocco, de varma vindarna som sveper fram över landet. Mustiga mönster i intensiva blandningar, som att gå på en marockansk marknad. Brända toner i brunt och sand terracotta, svart samt härliga turkos och blå toner. Några med inslag av skimmer och guld för en extra effekt. Afrika, en trend som kommer starkt i denna helt fantastiska bok som måste ses och upplevas.

2017-09-22

 

Kampanjvecka lör 30/9-lör 7/10

Kampanjpriser på tapeter, färg & tyg

 

30% på massor av tapeter (gäller ej Sandbergs & Majvillan)

 

20% på lim

 

25% på väggfärg, snickerifärg & takfärg från Lady

(Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

 

20% på färdigpack, kuddfodral, löpare, Tyg-metervara

(gäller på ord.pris)

 

Kamanjpriserna gäller lör 30/9-lör 7/10 vid kontant/kortbetalning

2017-09-22

 

Scandinavian designers Mini

tapetnyhet från Boråstapeter

 

En tapet. Tusen sagor. Scandinavian Designers Mini är barntapeter som lyfter vårt skandinaviska arv och låter barnen, leken och fantasin ta plats på väggarna. De lekfulla barntapeterna har ett fantastiskt mönsteruttryck med några av Sveriges mest framstående barnkonstnärer och lekinspiratörer: Elsa Beskow, Stig Lindberg, BRIO samt Boråstapeters egen designer Amanda Nordblad. Lekfull nostalgi och kära sagofigurer möter samtida uttryck och ljuvliga tapetmönster som uppmuntrar till fantasi och skaparlust hos barnen. Låt leklusten ta plats på väggen!

2017-09-16

 

Catania

tapetnyhet från Carma

 

Klassiska tapeter i randigt, medaljonger och enfärgat.

2017-09-16

 

Spring Garden

tapetnyhet från Carma

 

 

2017-09-16

 

La Calace

tapetnyhet från Grandeco (Tapetterminalen)

 

Ytor som påminner om penseldrag, mjukt och tidlöst samtidigt som det i de grå tonerna ger ett industriellt uttryck. Underbara blommönster i härliga färger och fina kombinationer kompletterar kollektionen.

2017-09-16

 

Mansion

tapetnyhet från Galerie (Tapetterminalen)

 

Klassisk kollektion som tillför elegans till alla hem, inspirerad av italiensk inredning. Registerpräglade tapeter med blommor, medaljonger och sofistikerade ränder med metalliska effekter. Presenterad i en rik palett av färger tillsammans med koordinerade ytmönster för en ombonad, genuin känsla med italiensk touch.

2017-09-08

 

Rhythm Of Life

ny färgkarta från Jotun

 

Ett stort team från Jotun, med energiska kulörchefen i spetsen, har utvecklat det nya färgkonceptet. Lisbeth Larsen har rest världen runt för att samla intryck och fånga de viktigaste trenderna. Det har resulterat i en färgkarta med många vackra nyanser som vi är stolta över att presentera. Det här är färger du kommer att tycka om, indelade i tre stilriktningar och stämningar som du vill bo och leva i.

 

Mer inspiration på ladyinspirationsblogg & Jotun

2017-09-08

 

Borosan 17

tapetnyhet från Boråstapeter

 

Finns i lager i butiken Falköping

 

Borosan är en bred tapetkollektion som täcker in många stilar för att passa alla typer av rum. Tapeterna är miljömässigt hållbara och dessutom mycket lätta att arbeta med. Ge rummet en karaktär som andas kvalitet. Tapetmönster i olika färger och stilar som har ett klassiskt med ändå modernt uttryck. Borosan är i allra högsta grad ett resultat av många års expertis och erfarenhet. Med ett designteam som brinner för att skapa nya mönster och färgkompositioner har vi tagit fram högkvalitativa tapeter med ett starkt engagemang för hållbarhet och svensk produktion.

2017-09-06

 

Dwell Studio Baby & Kids

tapetnyhet från York (Tapetterminalen)

 

En kollektion för nästa generation designad av Dwell Studio. Giraffer på rad, Djungel pussel, Bilar där en av 32 bilar har en avvikande färg, Sagovärld, Björnar, "Skyline" som tapet och bård, Trianglar, Träd och mycket mer.

2017-09-01

 

STOR TYG-REA

 

Missa inte vår stora tyg-rea med stor chans att fynda!

Metervara: 25:-/m, 50:-/ m,100:-/m

Färdipack: 100:-/frp 200:-/frp

 

Rean gäller under hela september

 

 

2017-08-25

 

Blomstermåla

tapetnyhet från Midbec

 

Hemmet är din lugna oas, här finner du ro. Årstiderna kommer och går, men hemtrevligheten består. Mönstren i tapetkollektionen Blomstermåla bäddar in ditt hem i en varm harmonisk känsla. Färgskalan är mjuk och känslosam med en stark förankring i den nordiska naturen, för att alltid accentuera den årstid som finns där utanför våra fönster.

2017-08-25

 

Cactus

tapetnyhet från Midbec

 

Med tapetkollektionen Cactus kan du skapa en härlig grönskande djungel i ditt hem! Mönstren varierar från stora kaktusväxter och palmblad till mjuka fjädrar och tuffa björkstammar. Färgpaletten är hämtad från naturen där friska gröna nyanser som oliv, mint och smaragd kombineras med grått, svart och brunt.

2017-08-25

 

Kwai

tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Kwai blandar naturliga element och geometriska former. Kollektionen leker med kombinationen av mjuka och intensiva färger och former där kontrasten mellan matta och skimrande texturer ger liv åt kollektionens vackra mönster.

2017-08-23

 

Oas

tapetnyhet från Sandberg

 

I vår Oas står tiden stilla en stund. En fristad där du har tid att landa visuellt och själsligt, omgiven av dova pasteller,ohämmad växtlighet, mörka midnattstoner och oregelbundna penseldrag. Allt varsamt inramat av mjuka kulörer ochblodfläderns organiska bladverk.

Varje nyans, varje mönster vill berätta en historia och samtidigt låta dig skapa dinegen.

Här vill du stanna kvar i de djupaste samtalen och stunder av förtrolighet, låta stämningen krypa in under hudenoch hämta kraft.

Här får kroppen och själen tid att landa mjukt i varsamt kombinerade färger. Djupt och levande, mjukt och innerligt, vilt och vackert. Precis som livet själv.

2017-07-14

 

Disney

tapetnyhet från Wallfashion

 

NW-tapet & bårder

2017-07-14

 

Personal Touch

tapetnyhet från Grandeco

 

Inspiring Walls, Your best choice

2017-07-14

 

Match

tapetnyhet från Tapetterminalen

 

Samlingsbok med enfärgade tapeter

2017

 

Fira med oss!

20-22 juni

 

Året var 1947 då Stig Spångsjö övertog Eric Lothssons och Inge Karlssons måleriverksamhet. Verksamheten fanns till en början i ett förrådshus i Åsarp, två mil söder om Falköping och sysselsatte 2-4 man med olika slag av måleriarbete. Läs mer om vår historia här

2017-06-09

 

Panama

tapetnyhet från Casadeco

 

Genom att hämta sin inspiration från Panama återbesöker Casadeco detta färgstarka växtrike med en fantastisk samling.

2017-06-09

 

So White 3

tapetnyhet från Casadeco

 

"So White" föddes i 4 huvudområden: Blommor, dekorativt, geometrisk och material. Det erbjuder ett brett utbud av mönster, toner och grafiska effekter minskade runt rikedomen i denna majestätiska nyans och så intensiv.

2017-06-09

 

Pretty Lili

tapetnyhet från Caselio

 

Perfekt lekplats för alla föräldrar som vill skapa ett rum dekoration unik för sin lilla flicka , vår samling PRETTY LILI erbjuder ett komplett utbud av tapeter, tyger och målade . Dessa vävnader är idealiska för gardiner och kuddar. Dess rikedom av mönster och teman kommer i mjuka färger och poetiska, svara på alla de önskemål som drar gay och hektiska liv av en flicka.

2017-06-09

 

Vie en rose

tapetnyhet från Wallfashion

 

VIE EN ROSE kollektionen utstrålar med sina fina blommor och knoppar, poetisk charm och skapar en romantisk och fantasifull miljö.

2017-06-09

 

Smart Stripes 2

tapetnyhet från Galerie

 

"Ränderna går aldrig ur". Alltid lika aktuellt, mjukt nyanserade ton i ton, flerfärgade eller med stora kontraster, här i mängder av kulörer och varianter. Breda, smala eller på tvären, ränder behöver inte bara vara långrandigt.

2017-06-09

 

Secret Garden

tapetnyhet från Tapetterminalen

 

Underbara blommor, växter och andra mönster i ett drömlikt, lite magiskt utförande. Mönstren är fint och smakfullt arbetade på en snygg textilliknande yta. Mjuka, dämpade och samstämda färger välkomnar dig till en interiör av lugn, stillhet och små hemligheter.

2017-05-11

 

Flair

tapetnyhet från Midbec

 

I tapetkollektionen Flair mixas botaniska mönster som blad och blommor med enfärgade tapeter med olika typer av ytstrukturer. Kollektionens färgskala går i jordnära sobra nyanser.

2017-05-11

 

FAB

tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen FAB är bara helt fabulous! Kollektionens förtjusande mönster är inspirerad av modehuvudstaden Paris flärd och glamour. Chica motiv som retrokameror, spetsmönster, söta parfymflaskor och trendiga polaroidbilder med vintage-look utgör några av kollektionens tapetmönster.

2017-05-11

 

Florens

tapetnyhet från Midbec

 

I tapetkollektionen Florens möter romantiska motiv breda ränder och fina enfärgade tapeter med linneyta. Pampiga blommönster i vackra kulörer, söta fåglar och fjärilar som tittar fram bland blommor och blad och vacker sirlig skrivstilstext finns både i lugna sobra nyanser och mer färgstarka kulörer.

2017-05-11

 

Enchanted Garden

tapetnyhet från InTrade

 

Ännu en härlig kollektion från England där man låter humor och glädje genomsyra design och färgsättning. Fåglar på grenar och trädstammar, fjärilar som svävar som på en sommaräng och finurliga fiskar i blommande alger. Ljuvliga blommor och söta vide kvistar i pastell eller lite mer mustiga toner. Färger som marinblått, grafitgrått, chokladbrunt och lila samt fina toner av rosa, ljusblått och gräddvitt. En riktigt mysig vårkollektion.

2017-05-11

 

Jaipur

tapetnyhet från InTrade

 

En spännande kollektion med inspiration hämtad från en av Indiens heta städer: Jaipur, även kallad Den Rosa Staden. Här har man tagit intryck av textilens värld, med vackra orientaliska medaljonger som ser ut som brodyr och matchande enfärgade som starkt påminner om siden. Ljuvliga magnolior som slingrar sig över väggen eller utslagna tulpaner. Tapeterna har en lyxig tygkänsla och färgerna går i guld, cerise, aubergine, vackra grå eller beige toner och duvblått. Mycket sofistikerat och snyggt.

2017-05-11

 

Geonature

tapetnyhet från InTrade

 

En kombination av stilar i denna speciella kollektion som både visar senaste trenden med art-déco men också mönster från naturen. Stiliserade motiv, grafiska linjer och dämpade toner eller mäktiga mönster på mörka bottnar med lyxiga accenter. Geometriska former, korkimitationer och gröna växter. Färger i havsgrönt, gyllene sand, grumligt vit, dimmiga blå och svarta toner med guldinslag utmärker denna underbara kollektion i oväntade mönster och färger.

2017-04-21

 

Beautiful Traditions

tapetnyhet från Boråstapeter

 

Det här är tapeterna för dig som vill fånga den lantliga hemkänslan från förr, med såpade trägolv, nyplockade ängsblommor och kvällsljuset som faller in genom skira spetsgardiner. Beautiful Traditions är en ljus, romantisk och dekorativ kollektion med helt nyritade mönster inspirerade av livet på den svenska landsbygden, både i torp och herrgårdar. Tapeterna går i en mild, naturlig färgskala och du hittar allt från petitmönster i ljusgrått, till guldskimrande ornament och storslagna blommönster. Alla tapeterna har fått namn efter svenska kvinnliga personligheter som på olika sätt har gjort avtryck i historien. Fånga din egen tid. Inred med lantlig hemkänsla.

2017-04-03

 

Mixa & Matcha

tapetnyhet från Carma

 

Mixa & Matcha

2017-04-03

 

Rittenhouse Square

tapetnyhet från Carma

 

En härlig mix av nya och gamla favoriter.

Här hittar du allt från rutiga tapeter, medaljonger, tapeter med text, tegel, kartor & enfärgat i sobra färger. Rittenhouse Square har en arbetad och gedigen grund i tapeten som gör den livfull och vacker.

2017-04-03

 

Villa Dalarö

tapetnyhet från Sandberg

 

Vi hänger ut årets första tvätt och undrar om det finns någon ljuvligare doft. Möjligtvis doften av frukostbrödet på morgonkvisten, förmiddagskaffet vi avnjöt på farstubron eller det nyklippta gräset? I trädgården smyger katten omkring, nu i sitt rätta element efter några lata vintermånader på sofflocket. Det välbekanta ljudet av måsarnas skri, ljudet som signalerar sommar, är tillbaka. Barnen skrattar förtjust då de tar sina första barfotasteg i det gröna gräset. När kvällen kommer vill vi stanna kvar i syrénbersån en stund efter att middagen är avslutad och sveper in oss i filtar för att hålla värmen. När vi går in hör vi fortfarande koltrastens kärlekssång. Vi följer tapeternas blomstrande rankor in i det svala sovrummet där vi bäddar ner oss i krispiga lakan med dagens sommarminnen på näthinnan.

 

 

2017-04-03

 

Restored

tapetnyhet från Tapetterminalen

 

Restored - Stenar, keramik, tegel, mattor, metaller och trä i olika utföranden. Ett härligt samspel mellan gammalt och nytt, slitet och blänkande.Ytor med hård eller mjuk känsla, ljust eller mörkt, färgglatt eller dämpat, hur vill DU ha det?

 

 

2017-04-03

 

Kalk tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Kalk består av enfärgade tapeter i nordiska nyanser där matta, melerade ytor ger en kalkfärgsliknande känsla på väggen. Kollektionens livfulla ytor ger rummet en rustik, industriell look.

 

2017-04-03

 

Ivana Helsinki tapetnyhet från Paintpart

 

Ivana Helsinki från Paintpart

 

 

2017-03-11

 

Titanium tapetnyhet från Tapetterminalen

 

All-over skimrande bladmönster med fantastisk lyster. Ytor med textileffekt, bladmönster, rutor och trämönster med metallisk effekt. Trädgrenar och ränder tillsammans med många matchande enfärgade tapeter hittar du här.

 

2017-03-11

 

Maison Celine

tapetnyhet från Decor Maison

 

I denna kollektion får den klassiska randen med vacker denimstruktur sällskap av den handritade Breton Stripe som kan tapetseras såväl lodrätt som vågrätt. Ocean är en tapet med subtil känsla i vackra färgställningar som med fördel kan kombineras med andra mönster. Chevron ger attityd med sitt grafiska uttryck medan Bella Palm och Shells överraskar med exotiska inslag. Tänk salta stänk, havsblå horisonter och en soft bris av joie de vivre.

 

 

2017-03-11

 

Amazonas tapetnyhet från Midbec

 

Amazonas är en livfull tapetkollektion med koloniala influenser! Tropiska mönster och vackra färgställningar mixas med geometriska former och metallic-effekter. Tapetsera med Amazonas för effektfulla statement-väggar!

 

 

2017-03-11

 

Miss Print 4 tapetnyhet från Midbec

 

Miss Print 4 följer den retroanda och stil som vi är vana att se och som vi älskar! Kollektionen innehåller djärva och grafiska mönster i olika kulörer som samspelar i vackert utformade tapeter. Dessutom är denna läckra kollektion även i non-woven kvalitet!

 

 

2017-03-11

 

Five Lands tapetnyhet från Midbec

 

Tapetkollektionen Five Lands är den femte kollektionen från Miss Print där varje mönsterdesign är skapad i Miss Prints karaktäristiska retrostil. Grafiska former och noggrant utvalda kulörer utgör kollektionens härliga mönster!

 

2017-03-11

 

Soho tapetnyhet från Midbec

 

I tapetkollektionen Soho förflyttas den orientaliska mattan från golvet till väggen! Tapeter med verklighetstroget mattmönster, slingrande blommor och ormbunksblad i modern design utgör kollektionens mönster. De fina enfärgade tapeterna har en diskret ytstruktur som ger en betongliknande effekt på väggen.

 

2017-03-11

 

Heathland tapetnyhet från Carma

 

Vår nya kollektion Heathland med mycket blommor och blad.

En underbar vårkollektion med mycket färg.

 

2017-02-25

 

Arkiv Engblad

tapetnyhet från Engblad o Co

 

Det här är Arkiv Engblad. En hyllning till vårt fantastiska tapetarv av nutida, stilrena mönster som har varit vårt signum i över 170 år. En kollektion med 14 historiska tapeter som är noga utvalda och uppdaterade för att kännas lika självklara, nu som då. Som speglar dagens stilsäkra inredning utan att tumma på den avspända och inkluderande känslan som du vill välkomnas av när du går in i ett rum. Som du vill komma hem till.

 

2017-02-25

 

Time Off tapetnyhet från York

 

Ledighet - så mycket man vill göra och drömmer om. Resor till fjärran länder och upplevelser av olika slag. Tid att ägna sig åt sina intressen som t.ex. golf, film, bilar, hästar eller hundar, tid att göra det vi tycker om. Rum för avkoppling, inspiration och glädje. Olika ytor, rutor och ränder kompletterar "Time-Off".

 

2017-02-25

 

Archive tapetnyhet från William Morris

 

Archive är ett urval av 11 ikoniska designer från Morris & Co. arkiv. Tapeterna har reproducerats så troget originalen som möjligt i skala och färg. Vissa har även getts en modern tolkning med metalliska bläck och moderna trycktekniker.

 

 

 

2017-02-25

 

Abracazoo tapetnyhet från Sanderson

 

Släpp loss din fantasi med kollektionerna Treasure Maps och Fairy Castles, eller lek och lär med den roliga och lärorika kollektionen Alphabet Zoo. Designurvalet från den första kollektionen från Little Sanderson, Abracazoo, illustrerar barns fantasivärldar på ett mycket vackert sätt. Kollektionen omfattar allt från klassiska teman till lite mer excentriska och moderna motiv. Välj mellan den livliga Dogs in Cloth, eller vintagedesignen Two by Two. Ytterligare designer med hobby- och lekmotiv gör den här kollektionen lämplig för barn i åldrar från lekskolan upp till de första skolåren.

 

2017-02-13

 

Breeze tapetnyhet från Tapetterminalen

 

Härliga mönster med akvarellkänsla som för tankarna till vår och sommar. Ränder som liknar en vacker horisont, träd, skira grenar och färgrika blommor. Skinande marmor i fina nyanser och husfasader i pastellfärger. Slappna av och känn den ljumma brisen.

 

 

2017-02-13

 

Pip 2016 tapetnyhet från InTrade

 

Nu kommer en fjärde upplaga av populära Pip med en mix av klassiska och nya mönster. Här ser vi bland annat plantor, blommor, frukter, insekter och andra smådjur. Fint illustrerat i det sagoberättande mönstret ”Spring-to-life” eller det mer iögonfallande ”Botanical Print” som visar fantasifulla blommor och ljuvliga fåglar på en vacker bakgrund. Alla mönster är som vanligt mycket detaljerade och med överraskande motiv. Färgerna varierar från mjuka pasteller till mer fylliga och djupa toner. Blått och rosa dominerar. Pip 2016 är ett härligt tillskott i Pip-familjen.

 

 

2017-02-13

 

Imaginarium tapetnyhet från InTrade

 

Fantasifulla tapeter i engelsk design med sedvanlig humor och glädje. Det är lekfullt, vackert och subtilt. Klättrande lemurer i djungel med småkryp och fåglar i härlig färgprakt, underfundiga hundar i svarta ramar, vintage väskor, anslagstavlor med oväntade detaljer, city-vy i svart/vitt, blommande kaktusar och ståtliga flamingos på sammetsblå bakgrund. Vackra blommor med inslag av fåglar eller ljuva mönster i romantisk stil. En komplett samling ljuvliga galenskaper.

 

 

2017-02-13

 

Grenada tapetnyhet från InTrade

 

Ljuvlig kollektion med hand-målade mönster i akvarell. Grenada påminner om ett tropiskt regn, ett strålande solsken, fyllt av vattenstänk och färg. Fläktande blad, fina rankor, fängslande geometriska mönster och praktfulla blommor, alla målade i härliga vattenfärger. Mjuka toner av grått, gult, grönt, blått och rött. Mixa och matcha eller välj ett favoritmönster och låt hela rummet bli som en läcker akvarell tavla.

 

2017-02-13

 

Resource tapetnyhet från InTrade

 

En läcker bok med industriell design och råa material i lyxig känsla. Mönster av polerad marmor, träfiber, grovt linne och naturell bambu blandat med bark från björk eller cypress, oxiderad metall och slitet läder. Färgerna går från grafiskt svart och vitt till himlens blågrå toner, kraftigt brun, subtilt blond, naturligt grönt, frostigt rosa till guld, silver och koppar samt havets lockande turkos toner. Fantastiska tryck i dessa vackra och lyxiga tapeter för den som gillar den industriella trenden.

 

2017-02-01

 

Skagen tapetnyhet från Midbec

 

Med tapetkollektionen Skagen får du en förnimmelse av varma stränder. Upplev känslan av sommar när den är som bäst! Minnen av sommarnatten där hav möter hav, blunda och känn doften av nyklippt gräs, salta hav och nytjärade bryggor. Tapetsera med Skagen och behåll sommaren i ditt hem året om!

 

2017-02-01

 

Kids@home5 tapetnyhet från Midbec

 

I tapetkollektionen Kids@Home 5 samsas välkända figurer från Dinseys värld, Stars Wars karaktärer och häftiga superhjältar! Färgsprakande barntapeter med motiv från filmerna Frost och Minions, geometriska motiv och söta stjärnor skapar glada barnrum.

 

2017-02-01

 

Rand Scandinavian Stripes

tapetnyhet från Sandberg

 

Det handlar om stil. Genomtänkta val, utbytbara detaljer och att skapa rum som består, oberoende av trender och tidens föränderlighet. Ränderna är grunden, fonden, en kuliss för livet i hemmet, så som du väljer att leva det. RAND är ett lexikon i skandinavisk enkelhet och hållbar design, en bakgrund som aldrig går ur tiden. För rum som förändras, medan den klassiska stilen består.